Postipoisis pakutakse küüslauguhõrgutisi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trahteris Postipoiss saab veebruaris taas eriilmelisi hõrgutisi proovida.
Trahteris Postipoiss saab veebruaris taas eriilmelisi hõrgutisi proovida. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tuleva kuu keskel, 12. veebruaril saab trahteris Postipoiss taas kord pidulikult eriilmelisi roogi proovida, kui Tallinna küüslaugurestorani Balthasar peakokk Sergei Trunov pakub pidulikus õhkkonnas kuuekäigulist küüslaugutoitude menüüd.

Postipoisi juhataja Meeri Froši sõnade järgi korraldab trahter eriüritusi mõni kord aastas ja nende eesmärk on ennekõike nii kundede kui oma töötajate harimine.

"Üritused on alati hästi huvitavad, peale eriilmeliste roogade pakkumise räägitakse üritusel alati toitudest ja tutvustatakse roogade juurde pakutavaid veini," avas Froš. "Siiani on üritused väga hästi vastu võetud ja juba on registreerutud veebruari õhtusöögile. Kogu menüüd ei taha avada, aga pakutava seas on näiteks küüslaugujäätis."

Tuleval üritusel tutvustab veine Altia Eesti ASi sommeljee Kaidi Kerdt. Muusikalisi vahepalu pakub duo Pizzicato, mis teeb Froši andmeil keelpillidel svingilikku

evergreen

-muusikat.

Piduliku küüslauguroogade õhtu pilet maksab 390 krooni ja registreeruda saab kuni 10. veebruarini trahteris Postipoiss, telefonil 4464 864 või trahteri e-posti aadressil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles