Tuleva kuu keskel, 12. veebruaril saab trahteris Postipoiss taas kord pidulikult eriilmelisi roogi proovida, kui Tallinna küüslaugurestorani Balthasar peakokk Sergei Trunov pakub pidulikus õhkkonnas kuuekäigulist küüslaugutoitude menüüd.
Postipoisi juhataja Meeri Froši sõnade järgi korraldab trahter eriüritusi mõni kord aastas ja nende eesmärk on ennekõike nii kundede kui oma töötajate harimine.
"Üritused on alati hästi huvitavad, peale eriilmeliste roogade pakkumise räägitakse üritusel alati toitudest ja tutvustatakse roogade juurde pakutavaid veini," avas Froš. "Siiani on üritused väga hästi vastu võetud ja juba on registreerutud veebruari õhtusöögile. Kogu menüüd ei taha avada, aga pakutava seas on näiteks küüslaugujäätis."