Jaagup Tuisk naudib stiilimuutust: elu on palju mugavam!

Raadio Elmar
Copy
Foto: Pressimaterjalid

Jaagup Tuisk avaldas raadio Elmar hommikuprogrammis, et värske stiilimuutus on tublisti lihtsustanud tema hommikurutiini. Üks on selge: lokid on taas moes ja seda kinnitavad ka paljud trendiväljaanded. Mil moel armastatud meesartist oma soengu lavavalmis sätib ja mida ta uue kuuma stiili juures kõige enam naudib?

«Tundub, et lokid on hetkel teema! See uus soeng on mul nüüd juba mõnda aega olnud ja ettevõtmine oli teadlik stiililine valik. Pean ütlema, et elu on nüüd palju mugavam. Peate ise järele proovima. Kui kandsin sirgeid juukseid, siis nendega oli tööd päris korralikult – eriti suurt vaeva nõudis just tuka sättimine. Näiteks, korralikumat tukka kandsin just superstaarisaate ajal. Nüüd piltide pealt vaatan, et nägin välja ikka päris sõge, tukk oli ju pool pea pikkust,» naeris Jaagup Tuisk raadio Elmar hommikuprogrammis.

«Lokkidega on nii lihtne – teen juuksed natuke märjaks ja muud ei midagi. Iseenesest istuvad õigesti. Kuid sirgeid juukseid tuleb muudkui siluda ja tooteid kulub nii palju, kahtlemata suurem tegutsemine. Mul kulus ikka varem nii vahtu, vaha, lakki ja mida iganes veel,» tunnistas noor artist.

Muusik on uute lainete keskel avaldanud ka värsket muusikat. Hiljuti nägi ilmavalgust duett «Tuhk ja tolm», kus teeb kaasa armastatud lauljatar Ines. «Minu jaoks on Ines väga originaalne laulja. Juba aastaid tagasi rääkisin sõprade seltsis, et Ines on kõige ilusam, parem ja lemmikum Eesti naisartist. Nii äge, et ta oli nõus minuga ühte paati hüppama,» märkis Tuisk.

Ta kirjeldas, millist ideed «Tuhk ja tolm» kuulajatele edasi annab. «See pole üdini armastuslugu. Sellel on tugevam iseloom. Sõnum on selge: sa mängid minuga edasi ja tagasi, kuid ma ei viitsi enam su mänge mängida. Nüüd ongi järel tuhk ja tolm,» avaldas autor.

«Lugu oli algselt kirjutatud soolosinglina. 70 protsenti loost valmis vaid paari tunni jooksul. Alles hiljem hakkas tunduma, et naisartisti kaasamine pole üldse paha mõte, ja kohe seostus selle ideega Ines! Oligi nii – kas Ines või siis mitte keegi,» rääkis Jaagup Tuisk raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!». 

Kuula intervjuud SIIN

Piltmeenutus aastast 2018, mil Jaagup Tuisk osales saates «Eesti otsib superstaari»:

Jaagup Tuisk saates «Eesti otsib superstaari»
Jaagup Tuisk saates «Eesti otsib superstaari» Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles