Vana arm ei roosteta: Sylvester Stallone on abikaasaga jälle koos

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Jennifer Flavin ja Sylvester Stallone 2013. aastal.
Jennifer Flavin ja Sylvester Stallone 2013. aastal. Foto: Corredor99/ mpi/Capital Pictures/Scanpix

USA filminäitleja ja režissöör Sylvester Stallone ja endine modell Jennifer Flavin avaldasid augusti lõpus, et lahutavad 25 aastat kestnud abielu. Nüüd, kuu aega hiljem on nad aga ära leppinud ning uuesti koos.

Augusti lõpus vahendas Elu24, et Jennifer Flavin (54) soovib lahkuda veerandsada aastat kestnud abielust kuulsa näitleja Sylvester Stallone'iga. Nüüd loobus 1997. aastal abiellunud paar mõttest lahutada ja on taas õnnelikult koos, vahendab People

Meediaväljaande allika sõnul on nad erimeelsused seljataha jätnud. «Nad otsustasid kodus kohtuda, seal õnnestus neil rääkides oma probleemid lahendada. Nad on mõlemad väga õnnelikud,» kinnitas allikas.

Uudis tuli päevavalgele päev pärast seda, kui Florida osariigi kohtusse viidi dokumendid, mille järgi Flavin ja Stallone nõustusid sellega, et kõigi huvides on parem jõuda kokkuleppele privaatselt ja kohtuväliselt.

Tühistatud lahutuse tagamaad

Päev enne lahutusuudise avalikustamist jagas Flavin Instagramis mõistatuslikku postitust. «Need tüdrukud on mu prioriteet. Millelgi muul pole tähtsust. Igavesti, vaid meie neljakesi,» kirjutas naine foto juurde, kus ta on koos kolme tütrega. Neiude isa on Stallone, kes on Flavinist 22 aastat vanem. Tütred Sophie (25), Sistine (24) ja Scarlet (20) on vanematele suureks uhkuseks.

Lahutuse põhjusena toodi välja varanduslikud asjaolud. Flavin leidis, et Stallone on nende vara raisanud ja pole seda otstarbekalt kasutanud. Ta soovis kompensatsiooni oma osa eest, mille Stallone on väidetavalt ära kulutanud. Flavin taotles kohtult ka seda, et menetluse ajal poleks Stallone'il lubatud nende varaga tehinguid teha.

Asjaolule, et Stallone'i ja Flavini suhted polnud korras, viitas tõsiasi, et Stallone lasi asendada oma naise nägu kujutava tätoveeringu oma kunagise koera tätoveeringuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles