NÄDALAPROGNOOS Rahustav aeg keset torme: nauditavad päevad toetavad suhteid

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 26. september – 2. oktoober 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab uue kuutsükliga - ööl vastu esmaspäeva algas kuu loomine Kaalude sodiaagimärgis. See on kutse otsida tasakaalu, õiglust ning paremaid suhteid. Selle kuutsükli eesmärk on arendada ja kasvatada võimet sellist tasakaalu elus leida.

Sügis saab olema üsna karm ja pöördeline, kuid praegu on üks väheseid nädalaid, mil domineerivad harmoonilised seisud, et inimesed saaksid tuletada endile meelde, mis nende tõelised väärtused on, ning hiljem neile toetuda. Seega nautigem seda rahulikku nädalat, mis jääb tormidevahelisse aega! 

Planeediseisud nädalapäevadel 

Esmaspäeval on Veenus trigoonis Pluutoga, Päike opositisioonis Jupiteriga ja Merkuur ühenduses Veenusega. See on kõrge energiaga päev, mil on võimalik oma väärtusi väga sügavalt tunnetada. Seda aega saab kasutada selleks, et tunda ära, kes ja mis tõsiselt su ellu kuulub ja mis mitte. Nüüd tuleb teha vahet ning suunata oma tähelepanu sellele, mis kõige olulisem. Sel päeval võib tekkida mingi teema suhtes sügav või lausa fanaatiline huvi, kuna on suur vajadus minna tuumani. On hea aeg, et oma sisemistest takistustest läbi murda. 

Teisipäeval jõuab Merkuur trigooni Pluutoga, mis on imeline aeg jutuajamisteks ja läbirääkimisteks, mida seni edasi lükatud. See aspekt aitab tuua mõistmist, sügavamat arusaamist ning annab ka võime teisi veenda. Kui on vaja kellegi arvamust muuta, siis selle seisuga on see võimalik. Kui on vaja end või oma projekti kellegi ees kaitsta, siis on see samuti hea aeg. Lisandub ka detektiivisilm ja -kõrv - nüüd on kergem märgata seda, mida teised ehk varjata püüavad. Mõistus töötab väga sügaval ja intensiivsel tasandil. Päev sobib veel teraapilisteks vestlusteks ja uurimistöö tegemiseks.

Kolmapäeval viibib Marss trigoonis Saturniga, andes füüsilist vastupidavust ja püsivust. Nüüd on hea metoodiliselt töötada ja oma sammud ette planeerida. Selle seisuga on võimalik väga palju tööd tehtud saada. Kõige olulisem on, et tegevusel oleks konkreetne eesmärk. See seis soosib eriti just tööga seotud tegevusi ning kohustuste täitmist. Tegu on võrdlemisi praktilise päevaga, ent kes oskab seda energiat ära kasutada, võib lõigata palju kasu. Soovituslik on ka oma energiat tühiste ja ebaoluliste asjade peale mitte raisata.

Neljapäeval väljub Veenus Neitsi tähemärgist ning siseneb oma kodumärki Kaaludesse - see on kõikidele suhetele hea uudis. Veenus hakkab nüüd otsima rohkem diplomaatiat ja harmooniat, mis tähendab, et paljud suhted võivad paraneda. Partnereid väärtustatakse rohkem ning võetakse võrdsena. Tekib ka suurem soov esteetiliste naudingute ning kunsti- ja muusikaelamuste järele. Inimestele tuleb meelde, kui nauditav on ilu, isegi kui seda on raske leida. See Veenuse asend soodustab ilu, armastuse ja harmoonia otsimist.

Laupäeval jõuab Veenus opositsiooni Jupiteriga ning kuna tegu on kahe heaendelise planeediga, ei tähenda nendevaheline pingeaspekt opositsioon otseselt midagi halba. See lihtsalt võimendab kõike, mis seotud ilu, suhete ja naudingutega. Päev lisab entusiasmi uute suhete sõlmimiseks ning olemasolevate edendamiseks. Samuti ollakse tavapärasest seltskondlikumad ning kerge on sattuda peomeeleolusse. Sellel päeval tasuks teha tõepoolest midagi meelelahutuslikku ja rohkemate inimestega lävida. Ainult ettevaatust liigse söögi ja joogiga! See seis võib viia kergesti liialdusteni. Hea päev armastuse avaldamiseks! Seda aega tasuks lihtsalt nautida.

Pühapäeval lõppeb Merkuuri retrograad, mis tähendab, et mõtlemine, igapäevane kommunikatsioon ja kommunikatsioonivahendid hakkavad stabiliseeruma. Nüüd võib pöörata pilgu taas ettepoole ja hakata mõtlema, mis suunas sügisel edasi liikuda. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 19.20 - kolmapäeval 02.15

Reedel 00.19 - 07.04

Pühapäeval 00.45 - 10.38

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid, tehinguid ja kokkuleppeid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles