Glamuur: Moët & Chandon on Oscari pidustuste šampanja

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moét & Chandon - Midnight Gold
Moét & Chandon - Midnight Gold Foto: Prike AS
Moët & Chandon, maailma armastatuim šampanja aastast 1743 ning annab teada, et on valitud 2009. aastal 81. korda toimuvate Filmiakadeemia auhindade ametlikuks šampanjaks.

«Moët & Chandon on alati olnud glamuuri ja pidustuste sünonüümiks ning on ammusest ajast kohal Hollywoodi kõige prestiižikamatel üritustel,» toonitab Moët Hennessy USA tegevjuht ja president Mark Cornell.

«Taoline innovatiivne koostööprojekt annab Moet’ile võimaluse tähistada Hollywoodi tipp-tegijate saavutusi ja avaldada austust filmitööstuse andekatele tegijatele.»

81. Filmiakadeemia eksklusiiv-šampanjana on Moët & Chandon ainus šampanja või vahuvein, mida 2009. aasta Oscari-pidustustel pakutakse.

Taoliste pidude hulka kuuluvad Oscari-tseremoonia, punase vaiba kokteilipidu, ametlik Oscarite pidu, kust kõik võitjad ja VIP külalised oma peoõhtut alustavad, Võõrkeelsete Oscarite kokteilipidu ning New Yorgi Oscarite vaatamise pidu Carlyle hotellis.

Seninägematu eksklusiivne koostöö kinnistab Moët & Chandon mainet Hollywoodi lemmikjoogina. See on esimene kord, kui Filmiakadeemia annab mõnele šampajale eksklusiivsed õigused Oscarite üritusel ja eel-üritustel osaleda.

«Oscarite õhtul tunnustame me filmitööstuse suurkujusid ja tõstame nende auks oma Moët & Chandon’i klaasid, mis on omakorda suurepärase šampanja sümboliks,» jagas oma kiitust Moët’ile Filmiakadeemia president Sid Ganis.

Veidike ka Moët & Chandoni’st:

Moët & Chandon on tänu oma kvaliteedile ja prestiižile alati olnud Hollywoodi lemmik-šampanja.

Generatsioonid legendaarseid näitlejaid, produtsente ja režissööre on oma saavutusi tähistanud Moët & Chandoniga ning läbi aegade on Moët olnud osaline Hollywoodi eksklusiivsetel VIP pidustustel.

Moët & Chandon’i impordib ja turustab USA turul Moët Hennessy USA, mis on omakorda Prantsuse luksuskaupade grupi LVMH haru.

81. Filmiakadeemia auhindadest:

22. veebruaril 2009. aastal autasustab Akadeemia filmimaailma parimaid silmapaistvate saavutuste eest möödunud aastal. Auhinnatseremoonia leiab aset Kodaki teatris ja selle otseülekanne jõuab eetrisse rohkem kui 200 riigis üle maailma.

Moët & Chandon’i impordib ja turustab Eestis AS Prike, mis on juhtiv alkohoolsete jookide, tee ja kohvi turundus- ja müügiettevõte Eestis.

Prike pakutavate toodete hulka kuuluvad lisaks paljudele kvaliteetveinidele sellised brändid nagu Hennessy, Metaxa, Smirnoff, Captain Morgan, Gordons, Luxus kohv ja Tetley teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles