AITA LEIDA ⟩ Murest murtud eestlanna: mu tütar on Hispaanias kadunud (4)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kristiina Komlev, keda ema Hispaaniasse otsima läks.
Kristiina Komlev, keda ema Hispaaniasse otsima läks. Foto: Erakogu

Facebooki grupis «Eestlased Hispaanias» jagab enda muret Kairi, kes pole oma tütrest Kristiinast juba kolm kuud midagi kuulnud.

«Vajan väga teie kõigi abi,» kirjutab Kairi Facebooki grupis «Eestlased Hispaanias». «Kadunud on minu tütrekene Kristiina Komlev aka Sheva. Lubas igakuiselt märku anda, et kõik ok, kuid kolm kuud pole kippu ega kõppu. Hispaania keelt ma ei oska, muidu oleksin juba teda seal ka otsimas.»

Kristiina Komlev, kes viibib Hispaanias ja keda ema taga otsib.
Kristiina Komlev, kes viibib Hispaanias ja keda ema taga otsib. Foto: Erakogu

«On mõned inimesed, kelle Facebookist ta mulle sõnumeid varem saatis, kuid meil on keelebarjäär. Kas keegi teist sooviks mind aidata, sest Eesti politseiga asju aetud ei saa, muudkui saadavad jälle uue ametniku juurde. Ei jaksa enam, olen oma silmad peast välja juba nutnud. Palun abi... Jagage ja proovige seda ka hispaaniakeelseks muuta, äkki keegi saab aidata! SOS!» kirjutab Kairi.

Ema suhtles viimati tütrega juulikuu lõpus. «Tal pole telefoni. Kellegi tuttava telefonilt helistas, kuid nad pole koos ja see oli juuli lõpus,» avaldas ta Elu24-le. Sotsiaalmeedias pole Kristiinal samuti kontosid.

Politsei on kadumisest teadlik

«Politseile on tõepoolest tehtud avaldus, et naine on kadunud, ning hetkel tegeleme juhtunu asjaolude väljaselgitamisega,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Britta Sepp. «On tavapärane, et kui Eesti inimene on välismaal teadmata kadunud, siis teeme koostööd Interpoliga. Nii planeerime teha ka selle juhtumi puhul,» lisas Sepp. 

Kui kellelgi on infot Kristiina Komlevi kohta, palun andke sellest teada Kristiina emale numbril 5657 7465 või politseile, helistades hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles