VIDEO ⟩ Ligi 12 miljoni fänniga skandaalne Vene räppar astub Tallinnas lavale

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Räppar Morgenshtern.
Räppar Morgenshtern. Foto: Kuvatõmmis Youtube videost

Täna, 23. septembril astub Tallinna ööklubi MJClub lavale räppar Morgenshtern. Ta on üks Venemaa suurimatest räpparitest, kes on näidanud välja vastumeelt Putini sõjale ja ei ole Venemaal teretulnud. Täna õhtuks on ta aga saabunud Eestisse, kus ta kavatseb anda raju kontserdi, millel on rahumeelne sõnum.

24-aastane Ališer Tagirovitš, lavanimega Morgenshtern on Venemaa räppar, poplaulja, muusik ja meelelahutaja. Artistil on ilmunud 8 stuudioalbumit, kaks minialbumit ja 63 singlit. Instagramis on tal pea 8 miljonit jälgijat, YouTube'is on tema kanalil 11,8 miljonit jälgijat. Seal avaldatud muusikavideodest on vähemalt kolme neist vaadatud üle 100 miljoni korra.

Ajakirja Forbes venekeelse versiooni kohaselt kuulus Morgenshtern 2020. aastal Venemaa 40 edukama kuni 40-aastase tähe hulka. Aastatulu 1,5 miljonit USA dollarit paigutas ta edetabelis 21. kohale. 2020. aasta oktoobris avati Moskvas ühe ärihoone viimasel korrusel restoran Kaif Provenance, mille pearahastaja ja üks kolmest kaasomanikust on Morgenshtern.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles