HARULDANE KLÕPS ⟩ Kanada popstaar jagas esimest pilti enda ja Elon Muski pisitütrest

Elu24
Copy
Kanada lauljatar Grimes ja miljardär Elon Musk 2020. aasta mais.
Kanada lauljatar Grimes ja miljardär Elon Musk 2020. aasta mais. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Kanada popstaar Grimes (34) jagas ühismeedias fotot oma üheksakuusest tütrest Exast. Tütar on Grimesi teine laps miljardär Elon Muskiga (51), kellest lauljatar on tänaseks juba lahku läinud.

Oma eraelu pigem saladuses hoidev Grimes jagas ühismeedias hetke perega. Fotol on tema üheksakuune tütar Exa, kelle isa on maailma rikkaim mees ja Tesla juht Elon Musk.

Grimes teatas enda ja Muski tütre sünnist 2021. aasta detsembris, kolm kuud pärast seda, kui Exa ilmavalgust nägi. Last kandis asendusema.

See on Grimesi ja miljardäri teine laps. Grimes teatas oma esimesest rasedusest 2020. aasta alguses. Tema ja Muski poeg nägi ilmavalgust 4. mail ja sai nimeks X Æ A-Xii, vahendab Page Six

Märtsis avaldas Grimes, et nad kutsuvad oma tütart Y-iks. «Ma ei tea, mida ma tegin, kui ma tema olemasolu varjasin,» tunnistas lauljatar. Kuigi paar oli märtsis avaldatud intervjuu salvestamise ajal veel suhtes, läksid nad selle avaldamise ajaks juba lahku. «Ta on mu parim sõber ja elu armastus ning mu elu ja kunst on nüüdsest igavesti pühendatud Missioonile,» kirjutas ta ühismeedias artikli ilmumise päeval.

Neli kuud hiljem tuli ilmsiks, et Musk sai salaja ühe temaga seotud firma juhiga Shivon Zillsiga kaksikud. Lapsed sündisid 2021. aasta novembris. Kokku on Muskil üheksa last: kaks Grimesiga, kaks Zillsiga ja veel viis eksabikaasa Justine Wilsoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles