Need 4 sodiaagimärki on kõige ebastabiilsemad autojuhid

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Kindlustusettevõtte Insurify poolt läbi viidud uuring tõi välja, millise sodiaagimärgi all on sündinud kõige hooletumad autojuhid. Millised omadused seda põhjustavad ja kas leiad siit ka oma tähemärgi?

Autojuhtimine on väga vastutusrikas tegevus, mis nõuab inimeselt suurt tähelepanelikkust ja kohalolu. Kuigi autoga liiklemine on mugav, ei ole kõik inimesed sündinud suurepärasteks juhtideks. Eks igal inimesel on rooli taga olles omad harjumused ja viisid, kuid huvitaval kombel võib sodiaagimärk tuua välja teatavaid sarnasusi juhtide osas. Ameerika kindlustusfirma Insurify tegi 2021. aastal uurimuse, mis tõi välja, milliste tähemärkide all sündinud inimesed käitusid rooli taga ebastabiilsemalt ning kahjustasid autosid rohkem.

Ettevõte kogus infot 1,6 miljonilt autojuhilt, kes soovisid autokindlustust, ning analüüsis autojuhtide käitumist nelja peamise punkti järgi: kiiruse ületamise eest saadud trahvid, õnnetused, joobes juhtimine ja äravõetud load. Aluseks võeti eelneva seitsme aasta protokollid. Iga autojuhi kohta oli märgitud ka päikesemärk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles