UUS SUHE ⟩ Johnny Depp võitis oma abielus advokaadi südame

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Johnny Depp USA kohtus.
Johnny Depp USA kohtus. Foto: AFP/SCANPIX

Kuigi paljud Johnny Deppi fännid panid Hollywoodi staari paari tema USA kohtuasja advokaadi Camille Vasqueziga, on näitlejal hoopistükkis teine südamedaam! Nimelt on Depp suhtes advokaadiga, kes esindas teda Suurbritannia kohtus.

Enne veel, kui Hollywoodi staar Johnny Depp sai USAs oma eksabikaasa Amber Heardi vastu kohtus võidu, tuli näitlejal leppida valusa kaotusega.

Nimelt jäi ta 2020. aastal kaotajaks suurimas laimuhagis Briti meediaväljaande The Sun vastu. Kuigi kohtuprotsessist väljus Depp kaotajana, siis võitis ta vähemalt armastuses.

Meediaväljaande US Weekly allikas kinnitab, et Depp on praegu suhtes Joelle Richiga, kes teda paar aastat tagasi Londonis kohtus esindas. «Keemia on üle piiri,» avaldas allikas ja tõdes, et nende suhe on tõsiseltvõetav.

Advokaat Joelle Rich kaitses Deppi 2020. aastal Londoni kohtus Briti kõmumeediaväljaande The Sun vastu, kuid kaotas.
Advokaat Joelle Rich kaitses Deppi 2020. aastal Londoni kohtus Briti kõmumeediaväljaande The Sun vastu, kuid kaotas. Foto: AP/Scanpix

Kuigi Rich esindas Deppi 2020. aastal, siis USA kohtuasjast Heardi vastu jäi naine kõrvale. «Tal puudus professionaalne kohustus seal olla. See oli isiklik,» väitis allikas.

Oma suhte alguses kohtus paar salaja erinevates hotellides. Suhte saladuses hoidmine polnud vaid meedia tähelepanu vältimiseks, vaid küllap ka sel põhjusel, et Rich oli Deppi kohates abielus. 

Nüüd lahutab Rich oma abikaasast, kellega tal on kaks last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles