Raamatuväide: prints Andrew ei tahtnud, et Charlesist saab kuningas

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti kuninganna Elizabeth II lapsed vasakult: kuningas Charles III, printsess Anne, prints Andrew ja prints Edward. Tagumises reas lapselapsed vasakult: prints William ja prints Harry. Nad kõndisid Elizabeth II sarga taga Londonis ta matusepäeval 19. septembril
Briti kuninganna Elizabeth II lapsed vasakult: kuningas Charles III, printsess Anne, prints Andrew ja prints Edward. Tagumises reas lapselapsed vasakult: prints William ja prints Harry. Nad kõndisid Elizabeth II sarga taga Londonis ta matusepäeval 19. septembril Foto: Hannah Mckay/Pool Photo via AP/Scanpix

Briti õukonnast kirjutava ajakirjaniku Katie Nicholli uue raamatu «The New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown» («Uus põlvkond – kuninganna Elizabethi pärand ja krooni tulevik») väitel oli prints Andrew oma venna ja troonipärija prints Charlesi kuningaks saamise vastu.

Briti meedia kirjutab, et raamatu kohaselt punusid Andrew ja Charlesi eksnaine printsess Diana vandenõu ja astusid samme, et takistada tulevikus Charlesi kroonimist kuningaks.

Printsess Diana hukkus 31. augustil 1997 Prantsusmaal Pariisis autoõnnetuses vaid 36-aastasena.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles