Väidetavalt Facebooki loosiga ühe eseme tasuta puhastuse võitnud pere leidis end üsna pea olukorrast, kus oli tüssata saanud. Müügiesindaja aga leiab, et tegi vaid oma tööd. «See, et ta kukub siin mingit kuradi aplaavat korraldama, ei ole minu mure.»

«Paar päeva tagasi tuli mu elukaaslasele kõne, milles teatati, et ta võitis Facebookis loosi ja pidime saama ühe eseme tasuta puhastuse Polti Vaporetto kuivaurupuhastiga,» alustab juttu Ülle (nimi muudetud, toimetusele teada) ja lisab, et võttis pakkumise suurima heameelega vastu. Telefonivestluses lepiti kokku ka kuupäev, millal tullakse puhastust nende koju tegema.

«Kokkulepitud ajal tuli kohale müügiesindaja Kaur (nimi muudetud, toimetusele teada) ettevõttest Locoport OÜ, kes ütles, et tutvustab meile Polti Vaporetto kuivaurupuhastit, räägib selle ajaloost, teeb turu-uuringut, näitab meile, kuidas seda kasutada, ja viimaks räägib ka hinnast,» meenutab naine. Kui seadme ajaloost rääkides oli Ülle sõnul asi selge, siis «turu-uuring» oli tema arvates küll pisut kummaline.

Kommentaarid (2)
Copy