Selena Gomez uuest dokumentaalfilmist: ma ei muudaks oma elu

Elu24
Copy
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: CAP/SFS/Scanpix

Lauljatar Selena Gomez jagas fännidega Instagramis väikest klippi enda elust rääkivast dokumentaalfilmist, mis esilinastub novembris.

Lauljatar Selena Gomez laseb fännidel heita pilgu oma elu tippudele ja mõõnadele alates staariks saamise ajast. Dokumentaalfilm «My Mind & Me» räägib Gomezi elust viimase kuue aasta jooksul ning teisipäeval avaldas Apple TV+ selle treileri.

Treileris näevad fännid lauljannat nii südamest naermas kui ka pisaraid valamas. Staar jagas treilerit ka Instagramis, kirjutades: «Minu mõistus ja mina (ingl my mind & me) ei saa mõnikord läbi ning hingata on raske... aga ma ei muudaks oma elu.»

Postituse kommentaariumis pakkusid Gomezile teiste seas tuge muusik Julia Michaels, kirjanik Jay Shetty ja seltskonnastaar Paris Hilton.

«Pärast aastaid rambivalguses olemist saavutab Selena Gomez kujuteldamatu kuulsuse,» vahendab People. «Kuid just siis, kui ta jõuab uude tippu, tõmbab ootamatu pööre ta pimedusse. See ainulaadselt toores ja intiimne dokumentaalfilm asetab tema kuueaastase teekonna uude valgusesse.»

4. novembril esilinastuva filmi režissöör on Alek Keshishian, kes oli ka 1991. aasta muusikalise dokumentaalfilmi «Madonna: Truth or Dare» režissöör.

Eelmisel nädalal jagas Gomez sotsiaalmeedias õrritusklippi peagi kinoekraanile jõudva filmi pealkirjaga. Samuti on Gomez viimasel ajal rääkinud oma vaimse tervise teekonnast ning osales Valges Majas MTV Entertainmenti korraldatud noorte vaimse tervise foorumil. «Lihtsalt, et oma teekonda natukene jagada: kui sain teada, mis minuga vaimselt toimub, avastasin, et mul on rohkem vabadust olla rahul sellega, mis mul on, sest õppisin seda tundma,» jagas ta toona. «Aidata võib vaimsele tervisele tähelepanu juhtimine meedia kaudu või lihtsalt oma läbielatust rääkimine.»

«See on eeskujuks ja näitab, et seda teemat saab ja tuleb arutada vabalt ja häbenemata,» jätkas Gomez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles