Jüri Pootsmann vahetas raadiojaama: saan hommikuid nautida ja õhtul ei ole sunnitud nii vara magama minema

Elu24
Copy
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: TV3

«Olen pikalt soovinud sellist 9–17 töökohta, saan ka siis normaalse inimese tunde kätte,» sõnab varem MyHitsi hommikuprogrammi saadet juhtinud Jüri Pootsmann, kes asub nüüdsest ametisse hoopiski Power Hit Radio raadiojaama saatejuhina.

«Olen suur uute väljakutsete ja uute alguste fänn ning seega võtsin selle väljakutse päris kärmelt vastu,» märkis Jüri, keda kuuleb Power Hit Radio eetris kolmapäevast ning keda töökaaslased tervitasid juba teisipäeval tordi ja üllatustega.

Pootsmann märkis, et on värskeks alguseks sada protsenti valmis ka tänu sellele, et kolleegid on suurepäraselt sõbralikud ning talle meeldib väga võimalus päeval tööl käia. Nimelt kuuleb Jüri Pootsmanni Power Hit Radio eetris argipäeviti kell 12–17 ning lisaks reedeses saates «New Music Friday» koos kaassaatejuhi Carine Jessica Kostlaga.

Varem töötas Jüri Pootsmann MyHitsis, kus ta juhtis koos Kristina Suuroja ja Indrek Vaheojaga hommikuprogrammi. «See muutus oli väga hea asjade kokkulangemine. Varajaste ärkamistega harjusin ära, aga tegelikult otsisin ka uusi väljakutseid. Kuidagi asjad langesid kokku nii, et ma sattusin õigel ajal õigesse kohta,» räägib Pootsmann muutusest TV3 portaalis.

«Hommikud on olemas, ma saan neid nautida ja õhtul ei ole sunnitud nii vara magama minema. Ma olen pikalt soovinud sellist 9–17 töökohta, saan ka siis normaalse inimese tunde kätte,» arutleb Pootsmann ja lisab, et sellise elustiiliga saab ka kõik esinemised õhtusel ajal oma graafikusse sättida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles