GALERII ⟩ Maailma kuulsaima korvpalli-show Harlem Globetrotters staarid on jõudnud Tallinna

Elu24
Copy

Pärast viit aastast ootamist toimub 21. septembril Saku suurhallis taas kord maailma suurim spordi-show Harlem Globetrotters. Teisipäeva õhtul saabus tiim Eestisse.

Tallinna show on osa nende 2022. aasta suurest maailmaturneest. Üritus on kindlasti suurim spordi-show Eestis, kuhu on oodatud kõik väiksed ja suured spordisõbrad, kes tahavad veeta koos pere või sõpradega huvitavalt aega. Täpselt nii, nagu seda on nende varasematel show’del teinud nii mitmed kuningad, kuningannad, presidendid kui ka maailma tuntumad meelelahutajad ja filmitähed.

See show on tõeline spordisõprade maiuspala, mis ei jäta külmaks kedagi ning pakub huvi ka kõige väiksemale kossufännile. Viimati andis Harlem Globetrotters unustamatu elamuse ja meeldejääva show viis aastat tagasi välja müüdud Saku suurhallis.

Harlem Globetrotters loodi Chicagos 1920ndatel sootuks teise nime all, et tutvustada üht USA ööklubi. Alles 1941. aastal võeti eesmärk pakkuda vaatajatele meelelahutuslikku programmi. Show's on osalenud ka maailma suurimad korvpallistaarid, kes on olnud osa Globetrottersi tiimist, paljudele on kindlasti teada nimed Wilt Chamberlain ja Connie Hawkins. Kusjuures ka esimene mustanahaline mängija NBA-s tuli just Harlem Globetrottersist, kui New York Knikcs ostis endale Nat Clifftoni mängijaõigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles