Esmakordselt telekaameratele koduukse avanud Mailis Reps: see on inimlikult väga-väga raske (3)

Elu24
Copy
Mailis Reps ja Elo Mõttus-Lepik.
Mailis Reps ja Elo Mõttus-Lepik. Foto: Kanal2

Täna kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile iganädalane kirev telemagasin, kus kõike huvitavat, intrigeerivat, ootamatut, ärevat või segadust tekitavat siin maailmas jahivad ajakirjandusliku kirega tipptegijad Neeme Raud, Elo Mõttus-Leppik, Eeva Esse, Madis Kimmel ja Sander Punamäe.

Kust läheb piir kriminaalasja, ebaeetilise käitumise ja poliitiliste mängude vahel? Avasaates avab esimest korda oma kodu uksed Mailis Reps. Täna on ta riigikogu liige, kuut last kasvatav üksikema, aga ka korruptsioonisüüdistusega kohtualune. Ja nagu ikka, on ühel lool mitu tahku – nii siit- kui sealtpoolt vaadates. Kuidas kujutab endine tipp-poliitik ette oma tulevikku ja millised valikud tal üldse on, küsib Elo Mõttus-Leppik.

Mailis Reps ja Elo Mõttus-Lepik.
Mailis Reps ja Elo Mõttus-Lepik. Foto: Kanal2

Kadri Land on rahvusvaheline naine. Ta on töötanud Ameerika Hääles, Rootsi raadios ja Eestis mitmel vastutaval ametikohal. Praegu on ta Tallink Grupi juhatuse liige. Kuigi vastutavad töökohad on toonud keskmisest suurema stressi, on ta pidanud end õnnelikuks inimeseks, kes igal hommikul tahab tööle minna. Kuni hetkeni, mil maailm lagunes koost, tunnistab ta Neeme Rauale.

Neeme Raud ja Kadri Land.
Neeme Raud ja Kadri Land. Foto: Kanal2

«Omasid ei jäeta» oli Vene sõjaväe lipulause. Teod kinnitasid aga vastupidist. Madis Kimmel toob vaatajani sõja igapäevapalge ja kinnituse, et ukrainlased hoiavad oma kangelasi au sees. Sõjaga harjuda ei saa ega tohi.

Madis Kimmel.
Madis Kimmel. Foto: Kanal2

«Täistund» alustab Kanal 2s täna kell 20. Täispikka intervjuud Mailis Repsiga näeb Kanal 2s täna kell 22 saates «Täistund ekstra».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles