SODIAAGISOSINAD ⟩ Lõpp kohtub algusega: nüüd on viimane aeg kõigest ebavajalikust puhastuda

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

• «Sodiaagisosinate» podcast'is räägime selle nädala astroloogilisest ilmast: ees on sügise algus, Merkuuri-Päikese tsükli algus ja viimaks ka kuu loomine Kaaludes.

• Astroloogiasõnastikus tutvume Inimese Disaini kõige sirgjoonelisema ja järjekindlama eluteega profiilidega 1/4 ja 4/1 (Uurija-Oportunist).

• Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat toetama Müntide üheksa.

Soovitused nädalaks

Mõtle veelkord järele, millistel probleemidel ja takistustel oled valmis laskma minna ning tee vastav taotlus. Võid ka füüsilist maailma enda ümber korrastada ja puhastada, võibolla asju uutmoodi seada - katseta, kuidas energia voolab paremini.

Pühapäevaõhtul on aga hea aeg, et sõnastada soove ja taotlusi seoses oma suhetega - mida soovid muuta ja mida uut soovid kogeda? Kuu loomise soovid võid saata universumile järgmisel kahel päeval.

Inimese Disaini profiilidega tutvu siin! 

NÄDALAKAART

Müntide üheksa 

Müntide üheksa
Müntide üheksa Foto: Shutterstock

Müntide üheksa viitab materiaalsele võidule, mis võib su ellu tulla ka päranduse kujul. Igal juhul saabuvad sel nädalal sulle vihjed selle kohta, kuidas edasi minna. Võtmesõnaks on siin isiklik õitseng, mis saavutatakse rõõmus olemise üle ja rahulolus oma talentidega. Tasub nautida seda, kes me oleme, ja tähtis on lasta asjadel kasvada ja paljuneda.

Ära unusta, et igaüks meist loob midagi, mis maailma rikastab. Ole suuremeelne ja näita kaasinimestele respektiga, milliseid aardeid sul pakkuda on! Ning kõige olulisem on meeles hoida: sa ise oled aare. Vahepeal kipume me seda unustama, müntide üheksa on aga siin selleks, et seda sulle meelde tuletada.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 18.56 - 23.58

Neljapäeval 14.06 - reedel 10.54

Pühapäeval 15.49 - 19.43

Nendel aegadel tasub vältida oluliste otsuste ja tehingute tegemist, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles