NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädalalõpp võib tuua erilisi sõnumeid ja maagilisi kogemusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 19. september – 25. september 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Käes on kuutsükli viimane nädal, mis tähendab, et energiatase päev-päevalt väheneb ning on otsade kokku tõmbamise aeg. Sellesse nädalasse ei tasu planeerida mingeid olulisi algatusi ega esmakohtumisi - praegu on kuus planeeti (Merkuur, Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto) oma nö tagurpidikäigul ja energia kõige kahanevamas faasis. Praegused algatused lihtsalt ei lähe kasvama.

Saabuvat kaduneljapäeva võiks kasutada kõigest ebavajalikust puhastumiseks - nii enda sees kui ka enda ümber. 

Ent tegevused või projektid, millesse on juba pikemalt palju tähelepanu, tööd ja energiat investeeritud, võivad teenida sel ajal tunnustust ning täita lõplikult oma eesmärgi.

Planeediseisud nädalapäevadel 

Esmaspäeval on Päike trigoonis Pluutoga ja Merkuur opositsioonis Jupiteriga, mis tõotab nädalale energilist algust. See on läbimurdev energia - takistused on võimalik ületada ning vajalikud lahendused leida. Seda energiat tuleks kasutada just millegi lõpule viimiseks või mõne kauaaegse probleemi lõplikuks lahendamiseks. See on ka üks viimaseid kõrge energiaga päevi enne uue kuutsükli algust. 

Teisipäeval viibib Veenus trigoonis Uraaniga ning kvinkunksis Saturniga. See tähendab, et Veenus sekkub taustal mõjuvasse Saturni-Uraani kvadraati, tuues kaasa uuenduslikku lähenemist ja lootust. Veenus on Uraani (vabaduse, uute lahenduste, tuleviku) poolel. See võib tähendada, et energiakriisi ja hinnatõusuga seotud probleemidega tegelemisel tekib uusi lahendusi või ideid. Saturn ehk vanad struktuurid või teatud autoriteetne seltskond ei taha küll painduma anda ja kaasa minna, aga peavad leppima. 

Siiski ei ole nende ideede realiseerumine garanteeritud - peab ootama veidi paremat aega. Sama käib muutuste kohta isiklikus elus - võimalused on õhus, aga aeg pole justkui veel päris küps.

Neljapäev on seekord kaduneljapäev, mis soosib kõigest vanast ja ebavajalikust puhastumist. Tasub korrastada oma sise- ja väliskeskkonda ning anda ära asju, mida endal enam vaja ei lähe, et teha ruumi uuele. 

Reedel jõuab Päike ühendusse (retrograadse) Merkuuriga, mis tähistab nende kahe taevakeha vahelise uue tsükli algust. See on täielik mentaalne reset, lähtestamine. Alles pärast seda hetke hakkab saabuma selgus, mida on järgmiseks perioodiks vaja. Sel ajal võivad tekkida taipamised, ideesähvatused ja uued vaatenurgad, mida on juba mõne nädala pärast vaja. 

Astroloog Dane Rudhyar kutsus sellele Merkuuri-Päikese kohtumisele järgnevat aega Prometheuse perioodiks - aeg, mil titaan röövib jumalatelt tule ja toob selle inimesele. See tähendab, et olulised teadmised ja arusaamised võivad saabuda.

Ühtlasi jõuab reedel ka Päike Kaalude 0 kraadi - on sügisene pööripäev.

Laupäeval viibib Veenus opositsioonis Neptuuniga, mis toob ühelt poolt kaasa äärmiselt romantilise ja unistava meeleolu, kuid teiselt poolt võib punuda illusioone. Kindel on see, et praktilistele tegevustele ja ülesannetele keskendumine sel ajal hästi ei õnnestu - õnneks on tegu laupäevaga. 

See päev võib olla päris erilise ja tundliku meeleoluga, maagiline, justkui tahaks siit maiselt tasandilt ära hõljuda. Seda võib kasutada inspiratsiooniks, spirituaalseteks rituaalideks, loomingulisteks tegevusteks ja loomulikult ka romantika kogemiseks.

Ent tasub märkida, et mõnel juhul toob see kaasa ka illusiooni purunemise ning just sel ajal saabub suur pettumine. Eriti kuna tegu on kuufaasi päris lõpuga, on võimalik, et unistuste ja igatsuste osas tuleb millestki nüüd lahti lasta. Las mingu see, millel tulevikku niikuinii ei olnud.

Ööl vastu esmaspäeva kell 00.54 toimub kuu loomine Kaaludes, mis viitab, et on aeg luua uus alus kõikidele partnerlussidemetele oma elus. Tasub tunnetada, mis on need kvaliteedid ja omadused, mida suhetes kogeda soovime ja kuidas luua rohkem tasakaalu, harmooniat ning õiglust mistahes partnerlustes. Rahu loomine ning teistega arvestamine on olulised teemad, milles on võimalik nüüd muutusi läbi viia. Tuleb ka vaadata endasse - milline partner sa oled ja mida soovid endas partnerina muuta?

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 18.56 - 23.58

Neljapäeval 14.06 - reedel 10.54

Pühapäeval 15.49 - 19.43

Nendel aegadel tasub vältida oluliste otsuste ja tehingute tegemist, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles