NÄITLEJANNA UUEST RASEDUSEST Blake Lively: aitäh meediale, kellel on lastevaba poliitika

Elu24
Copy
Näitlejanna Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga.
Näitlejanna Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga. Foto: Evan Agostini/ Scanpix

Näitlejanna Blake Lively jagas laupäeval Instagramis armsalt avameelseid fotosid oma rasedusest. Kutsudes samal ajal üles fotograafe, kes on teda taga ajanud alates sellest ajast, kui ta neljapäeval pma beebikõhu paljastas. 

Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga fotosid, millel ta naudib elu koos sõprade ja perega, sealhulgas mõned pildid oma raseda kõhust punases ujumistrikoos. 

«Siin on fotod minust päriselus rasedana, nii et need 11 meest, kes ootavad mu kodu kõrval, et mind näha, võiksid rahule jätta,» kirjutas näitlejanna pildiallkirjas. «Te hirmutate mind ja mu lapsi,» lisas ta. Naine jätkas, et on kõigile teistele armastuse ja austuse eest väga tänulik. 

«Täname kõiki teisi armastuse ja austuse eest ning laste fotosid jagavate kontode ja väljaannete jälgimise lõpetamise eest. Teil on nende kõigi vastu kogu võim. Ja aitäh meediale, kellel on lastevaba poliitika. Te kõik muudate palju. Palju armastust! Xxb," lisas naine.

Blake Lively tahab olla «vanamoodne ema», ütleb allikas väljaandele People: ta valmistab igal õhtul õhtusööki. 

Teistel fotodel on tulevast ema näha ka koos sõbra Taylor Swifti ja vanema õe Robyn Livelyga

Pildi alla on tulnud palju postiivset vastukaja, kus tuntud näitlejad ja muusikud naist toetavad. Gigi Hadid lisab omalt poolt kommentaariumisse: sa oled parim! 

Üks allikas rääkis PEOPLE'ile, et uudis tuli üllatusena ka tema sõpradele. «Isegi ta sõbrad olid üllatunud, et ta jälle rase oli,» ütles allikas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles