INTERVJUU ⟩ Saatejuht Piret Laos humoorikast telesõust «Ma näen su häält»: kuulsin isegi suvel praami peal, et nii tore saade

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Saatejuht Piret Laos.
Saatejuht Piret Laos. Foto: Mihkel Maripuu

​Möödunud kevadel uue teleprojektiga alustanud armastatud saatejuht Piret Laos on taas särtsu täis ja valmis tooma vaatajateni ülimenuka telesõu «Ma näen su häält» uue hooaja. Elu24 uuris, kuidas Piret suvel akusid laadis ning millised on tema mõtted algava telehooaja eel.

Tähelepanelik Kanal 2 vaataja nägi Piretit ekraanil ka suvel, seda nii saadetes «Rikas Eesti» kui ka «Suve ÕHTU!». Küsimusele, kuidas alati energiast pakatav Piret kõike jõuab, vastab armastatud saatejuht, et eelmine hooaeg oli tõepoolest väga kiire – täis tööd ja toredaid saateid. Sellele vastukaaluks pakkis ta aga juuni lõpus kompsud kokku ja sõitis Hiiumaale, et seal kuu aega järjest lihtsalt vaba aega ja suve nautida.

«Minu elurütmi puhul ongi parim viis ennast korralikult välja puhata võimalikult vähe planeerida ja puhkuse ajaks mitte graafikut täita. Ja niimoodi ma puhkasingi,» avaldab Piret, kuidas ta endal akusid laeb. Õigupoolest on ta oma puhkuse juba mitmendat aastat järjest Hiiumaal veetnud, sest see pakub töisele Tallinna elule täielikku vastandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles