PÄEVAHOROSKOOP ⟩ Skorpioni armuasjades võib toimuda pöördeid, Kaksikud peaksid lõõgastuma

Copy
Paar kohtingul. Pilt on illustreeriv.
Paar kohtingul. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Märkamatult ongi käes laupäev ning sündmusterohke nädal hakkab lõppema. Loe, milline tõotab tulla tänane päev just sinu tähtkujul!

JÄÄR

Merkuuri ja Jupiteri vastasseisu mõjul on sul keeruline oma lobisemishimu ohjeldada. Teistele sa niisama lihtsalt sõna ei anna.

SÕNN

Kui kallimaga on arusaamatusi olnud, räägi asjad selgeks. Sinu uhke loomus ei luba vabandust paluda, ehk peaksid seda siiski tegema?

KAKSIKUD

Kuigi sind võib vallata kihk tulevase edu nimel end parimast küljest näidata, ära sellega üle pinguta. Praegu on aeg lõõgastuseks.

VÄHK

Ole kannatlik, avalda rahulikult toetust, ole vajalikul hetkel olemas ning teine inimene hakkab sind üha rohkem usaldama.

LÕVI

Rahaliste tehingute tegemine võib soiku jääda. Igal tehingul on kaks poolt, kui teised inimesed on otsustusvõimetud, pole sina süüdi.

NEITSI

Veenuse ja Marsi kvadraadi mõjul võid suhete liinis rahulolematu olla. Sinu ootused kallimale on ülimalt kõrged.

KAALUD

Soodne aeg selleks, et võtta ette samme oma elu paremaks muutmiseks. Oma jõudude kellegi vastu suunamine toob hiljem halbu tagajärgi.

SKORPION

Armuasjus võib toimuda pöördeid. Ära jää teise poole peale lootma, sul endal on võimalik oma õnne nimel palju ära teha.

AMBUR

Tasub tegutseda ja julgeid otsuseid teha. Muidugi pole mõttekas pea ees tundmatus kohas vette hüpata, ent mõistlikkuse piires tasub risk ära.

KALJUKITS

Kui väga sa ka ei püüaks, kõike sa mõjutada ei saa. Lõpeta muretsemine asjade pärast, mille parandamine käib sul üle jõu.

VEEVALAJA

Suudad enesekindla tegutsemisega jõulise mulje jätta. Kuigi sul on nii tugevaid kui ka nõrku külgi, jääb pehmem pool jääb pigem varju.

KALAD

Tunned end hästi, kui sind imetletakse ja kiidetakse, samas võtad kriitikat isiklikult ja kipud solvuma isegi siis, kui kritiseerimine on põhjendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles