GALERII ⟩ Pokkerifestivali kuulsuste õhtu meelitas kohale staare nii meilt kui mujalt

Elu24
Copy

Brigitte Susanne Hunt, Teele Viira, Beebilõust ja Laura Põldvere – need on vaid osa kohalikest staaridest, kes teisipäeval Hiltoni hotellis pokkerifestivali kuulsuste õhtut väisasid. Kohal oli ka mitu Soome seltskonnatähte! Vaata galeriist lähemalt, kes säraval õhtul oma õnne proovile panid.

Teisipäeva õhtul, 12. septembril toimus Põhja-Euroopa suurima pokkerifestivali Kings of Tallinn raames kuulsuste õhtu, kuhu läksid kohale mitmed seltskonnatähed.

Kuulsuste õhtul panid oma oskused ja õnne proovile seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt, muusikud Silver Laas, Beebilõust, Danel Pandre, Maarja-Liis Ilus, Indrek Raadik ehk Summer ja Teele Viira, ansamblist 5Miinust tuntud Põhja-Korea ja Lancelot, tantsutäht Mairold Millert, korvpallilegend Martin Müürsepp, saatejuht Robert Rool, raadiohääl ja telenägu Erkki Sarapuu ning teised.

Muusikalise etteastega tervitas osalejaid Kusti Lemba ja Laura Põldvere duo, viimane tegi festivalil ka oma pokkeridebüüdi.

Kõige kiiremini lõppes võistlus Silver Laasi jaoks, keda vedas alt kuningate paar. Parimaks erikülaliseks osutus Erkki Sarapuu, kes jäi napilt välja finaalilaua koosseisust. Sarapuul tuli leppida kümnenda kohaga, millega kaasnes 555-eurone võidusumma. Kuulsustest jõudis auhinnalisele kohale ka räppar Põhja-Korea, kes saavutas 28. koha.

Kuulsuste õhtul lõid Eesti staaride kõrval kaasa ka Soome seltskonnatähed. Kohal olid telestaar Perttu Sirviö, kirjanik Teemu Potapoff, raadiohääl Renne Korppila, restoranipidaja Sami Karranto, Emmyle nomineeritud teleprodutsent Markus Selin, räppar Uuniikki ja staarmaakler Jethro Rostedt. Kaheksa tundi kestnud turniiri võit läks põhjanaabritele. Võidukarika ja 7235 euroga lahkus pokkerilauast soomlane Jussi Mattila.

Pokkerifestival Kings of Tallinn kestab 18. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles