VIDEO ⟩ Taiwani hooldekodu vabandas ratastoolis pensionäridele strippari tellimise pärast

Elu24
Copy
Taiwanis asuv Taoyuani veteranide hooldekodu elanikud strippari tantsukava jälgimas.
Taiwanis asuv Taoyuani veteranide hooldekodu elanikud strippari tantsukava jälgimas. Foto: Kuvatõmmis Twitterist / @ladbible

Taiwani veteranide hooldekodu otsustas sel aastal eakaid eriti huvitaval kombel premeerida ning palkas kesksügise festivali tähistamiseks strippari. Nüüd palub hooldekodu avalikult vabandust, vahendab Ladbible. Mille pärast töötajad täpsemalt vabandasid, vaata videost!

Taiwanis Taoyuanis asuv veteranide hooldekodu kasutas täiskasvanud meelelahutaja teenuseid, et korraldada etendus eakatele, kellest paljud on ratastoolis.

Hooldekodu selgitas, et palkasid elanikele strippari kesksügise festivali tähistamiseks. Kesksügise festival on Hiina kultuuris traditsiooniline püha, millega tähistatakse nisu- ja riisisaagi koristusaega.

Eakatele striptiisi teinud naisest filmitud kaadrid postitati sotsiaalmeediasse ning levisid seal kulutulena. «Tundub, et ta nautis seda!» kommenteeris videot jaganud David Twitteris.

Video algab sellega, et tantsija heidab end vanurite ette jalad harkis põrandale. Seejärel hakkab ta ratastoolis istuvale vanahärrale sületantsu tegema. Härra ei hoidnud enda erutust tagasi ning pigistas tantsija rindu. Lisaks taustal kõlavale muusikale on kuulda töötajate plaksutamist ja julgustust. Seepeale lõpetas esineja naerdes sületantsu ja musitas pensionäri pealage.

Pärast klipi levikut sattus riigi hallatav veteranide hooldekodu kriitika alla ja asutus avaldas seejärel vabandava avalduse: «Ürituse eesmärk oli elanikke lõbustada ja rõõmustada. Meil on väga kahju tekitatud pahameele pärast.»

Hooldekodu pressiesindaja ütles ka, et tantsija teatud liigutused olid liiga entusiastlikud ja seksikad ning et nad peaksid tulevaste sündmuste kavandamisel olema ettevaatlikumad.

Sellest ajast saadik on sajad inimesed Facebookis oma seisukohta jaganud. Üks Facebooki kasutaja kaitses hooldekodu otsust: «Andku jumal, et need mehed saaksid enne kiiresti lähenevat surma veel viimast korda napilt riietatud naisega suhelda.»

Teised aga nimetasid olukorda kohatuks. Üks inimene kirjutas: «Tõesti! Miks nad arvavad, et midagi sellist sobiks kõigile selles publikus?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles