Ameerikas on pudelisse villitud juba kaks Metsatöllule pühendatud käsitööõlut, kuid nüüd lõi bänd käed Purtse pruulikojaga, et tuua üks Ameerikas loodud õlledest turule ka Eestis. Mõnusalt tummine porter kannab nime Tarede Vaikuses, mis on samuti bändi 2021. aasta mais avaldatud loo pealkiri.

Metsatöll on võitnud oma eheda olemusega ameeriklaste südamed, sest 2016. aastal kolme mehe loodud USA pruulikoda Figurehead otsustas hakata tootma just nende nimega käsitööõlut. Tänaseks on pruulikoda välja tulnud kahe Metsatöllu-nimelise õllega, kuid nüüd tuuakse üks neist ka Eestis turule, et kostitada kodumaiseid õllesõpru eksklusiivse joogiga. «Maailma jõujooned on ennast viltu kiskunud, kes kustutab probleeme veega ja kes kustutab januga,» sõnab solist Markus Teeäär Elu24-le.

Esimene õlu Tarede Vaikuses on kohe olnud tootmises aasta aega ning nüüd saavad ka kohalikud fännid selle maitse suhu, sest bänd lõi käed Eestis asuva Purtse pruulikojaga. Septembri alguses tuli Ameerikas aga välja juba teine Metsatöllule pühendatud humalavesi, mis kannab nime Jõud. Teeäär sõitis Ida-Virumaal asuvasse pruulikotta, et õlletootmisele pilk peale visata.

Kommentaarid
Copy