PULMA-AASTAPÄEV ⟩ Justin Bieber abikaasa Haileyst: minu parim sõber

Elu24
Copy
Justin ja Hailey Biber
Justin ja Hailey Biber Foto: MARIO ANZUONI/ Scanpix

«Aitäh, et tegid mind igas mõttes paremaks,» kirjutas Justin Bieber teisipäeval Instagramis, tänades oma naist Haileyt nende neljandal pulma-aastapäeval.

Justin ja Hailey Bieber vaatavad tagasi väga erilisele päevale. 2018. aasta septembris salaja abiellunud paar tähistas teisipäeval neljandat pulma-aastapäeva. 

Laulja jagas Instagramis armsat hetke koos abikaasaga. «Palju õnne minu parimale sõbrale ja naisele Hailey Bieberile... Aitäh, et tegid mind igas mõttes paremaks,» kirjutas 28-aastane Justin postituse pealkirjaks.

Siirast tänu avaldas Instagrami postituses ka 25-aastane Hailey. «Neli aastat sinuga abielus,» kirjutas ta pildi juures. «Kõige ilusam inimene, keda ma kunagi tundnud olen... mu elu armastus. Jumal tänatud sinu eest 🤍🥂.»

Ühel pildil on paari näha suudlemas oma Lõuna-Carolinas toimunud pulmatseremoonial, mis peeti peaaegu aasta pärast abielu sõlmimist New Yorgi kohtumajas. Fotol on ka Hailey loor, millel on kirjas: «Kuni surm meid lahutab.»

Sel suvel reisis paar kaheks nädalaks Bahama saartele pärast seda, kui Justinil diagnoositi Ramsay-Hunti sündroom ja ta oli sunnitud oma turnee «Justice World Tour» USA kontserdid edasi lükkama. Laulja on sellest ajast peale tühistanud kõik ülejäänud esinemised, et seada oma tervis esikohale.

«Hailey on olnud Justinile toeks nii, nagu Justin toetas teda tema terviseprobleemide ajal,» ütles paarile lähedane allikas väljaandele People.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles