TOPELT EI KÄRISE USA räppar kaotas süütuse lausa kahel korral

Elu24
Copy
Lauljatar Fergie koos räppar Jack Harlow'ga 2022. aasta MTV videoauhindade galal esinemas.
Lauljatar Fergie koos räppar Jack Harlow'ga 2022. aasta MTV videoauhindade galal esinemas. Foto: AFP/SCANPIX

Kuigi kolm on kohtu seadus, siis süütuse kaotamisest rääkides ajab enamik inimesi ära siiski ühe korraga. Seega on netirahva segadusse ajanud USA räppari väide, et ta kaotas süütuse lausa kahel korral.

USA räppar Jack Harlow on 24-aastane muusik, kes põrutas meelelahutusmaailma 2017. aastal looga «Dark Knight». Loo muusikavideo on tänaseks Youtube'is kogunud üle 8,5 miljoni vaatamise.

Järgnesid mitmed tähelepanuväärsed koostööd, mis tegid Harlow'st muusikamaastikul tuntud nime. Näiteks ilmus 2021. aasta juulis Lil Nasi lugu «Industry Baby», milles Harlow kaasa tegi.

Loo üheks produtsendiks oli Kanye West, kes pani Harlow' veidi hiljem parima viie paljulubava räppari nimekirja, vahendab Billboard. 2022. aasta märtsis sai Harlow enda esimese rolli näitlejana suurfilmis «White Men Can't Jump», mis on 1992. aasta samanimelise spordikomöödia uusversioon.

Tal on välja tulnud kaks albumit. Debüütalbum «Thats What they All Say» ilmus 2020. aastal ning värskeim «Come Home The Kids Miss You» tänavu mais.

Septembris sattus aga Harlow meedia huviorbiiti hoopis enda eraelu, mitte muusikaliste saavutustega. Nimelt rääkis räppar ühe esinemise ajal sellest, kuidas ta kaotas süütuse... kahel korral.

Räppar rääkis, et esmalt kaotas ta süütuse 16-aastaselt, vahendab Paper. «Aga ma ütlen inimestele alati, et ma kaotasin süütuse kahel korral, sest kui ma olin 18 ja lõpetasin keskkooli, sain mingil moel enda haardesse kaunitari, kes oli viis-kuus aastat minust vanem. Ta oli kas 23 või 24,» rääkis Harlow laval. «See oli erakordne, sest, te peate aru saama, seni olin maganud vaid tüdrukutega, keda ma koolis koridoris nägin.»

Kuna vanema naisega armatsemine oli niivõrd õpetlik, siis peab Harlow temaga esimest korda voodi jagamist samuti süütuse kaotamiseks. Räppari sõnul oli vanema neiu üks õpetus talle see, et mees ei pea voodis kiirustama.

Tema lugu jagati ohtralt ühismeedias ja inimeste reaktsioonid on vastandlikud. Osa ei saa päris täpselt aru, mida Harlow oma kõnega süütuse kaotamisest öelda tahtis. «Mida ma just kuulasin?», «Kas ma saaks selle minuti oma elust tagasi?» ja «Palun ärge andke talle populaarsust juurde,» on vaid mõned kommentaarid Harlow' kõne kohta.

Teisi ajas kogu lugu vaid naerma. «Kui tema räpikarjäär hävinema hakkab, siis ta saaks stand-up'i liikuda,» pakkus üks Instagramis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles