MIS JUHTUS? ⟩ Saskia Alusalu loobus tantsusaates osalemisest (9)

Elu24
Copy
Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Tairo Lutter

TV3 teatab, et saates «Tantsud tähtedega» kaasa lööma pidanud Saskia Alusalu andis teada, et tal ei ole siiski võimalik sel hooajal saates osaleda.

TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann kommenteerib, et saate tootjameeskonnale saadetud kirjas seisab, et kuivõrd Saskia plaanis tantsusaates osaleda kooli- ja töökohustuste kõrvalt, on talle tänaseks selgeks saanud, et see on oluliselt keerulisem, kui ta oli arvestanud.

Adermanni sõnul on saates osalemine aja-, energia- ja ressursimahukas ning plaanitust märksa keerulisem on Saskial ka jagada end treeningute ja saatega seotud ettevalmistuste jaoks mitme linna vahel. Endine kiiruisutaja õpib Tartu ülikoolis füsioteraapiat.

«Täname Saskiat aususe ning selle eest, et ta oma murest meile nüüd teada andis. Eks ajalugu kipub korduma – nii nagu 2006. aastal «Tantsud tähtedega» võitjaks tulnud Mikk Saar liitus ülejäänud tähtedega alles septembris, võib ka nüüd musta hobusena liituv täht aja tasa teha ning suurepäraselt võistelda,» kommenteerib ootamatut olukorda saate produtsent Raivo Suviste.

«Tantsud tähtedega» alustab 9. oktoobril.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles