Tallinna linnavalitsuse ametniku kütkestav eraelu on lugejale pinnuks silmas (3)

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Anonüümset kodanikku riivab see, et Tallinna linnavalitsuse ametnik tegeleb burleskiga.
Anonüümset kodanikku riivab see, et Tallinna linnavalitsuse ametnik tegeleb burleskiga. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/Elu24 kollaaž

«Õhtul keerutame paljast taguotsa ja rindu iharate silmapaaride ees, päeval teeme lasteetendusi ja otsuseid linna kultuurielu küsimustes.» Just sellise teravmeelse ütlemisega pöördus Elu24 toimetuse poole anonüümne kodanik, keda riivas tõsiasi, et Tallinna linnavalitsuse ametnik tegeleb töö kõrvalt burleskiga. Naine ise ei näe selles midagi sobimatut. Ta kinnitas Elu24-le, et hoiab töö- ja eraelu lahus, ja pakkus, et pahameel burleski vastu võib peituda teadmatuses.

Elu24 toimetusele saabunud vihje Pantaloni väga ei üllatanud: «Eks neid inimesi aeg-ajalt ikka ujub välja ja nad arvavad, et peaksid sellele tähelepanu juhtima.
 

Põhjus, miks burlesk inimesi riivab, võib Pantaloni arvates peituda teadmatuses. «See on teatraalne meelelahutus, selles ei ole midagi teistmoodi kui postitantsus, kõhutantsus või paljudes tantsuliikides meelelahutusmaailmas, näiteks kabarees.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles