Miamis elav Eesti ettevõtja Keith Siilats tegutseb erapiloodina: sellega õnnestub rohkem raha teenida kui programmeerimisega

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Eesti ärimees Keith Siilats tegutseb ka erapiloodina ning tal on oma lennuki juhtumiseks lennuameti eriluba.
Eesti ärimees Keith Siilats tegutseb ka erapiloodina ning tal on oma lennuki juhtumiseks lennuameti eriluba. Foto: Kuvatõmmis saatest

Rahvusvahelise haardega ettevõtja Keith Siilats (43) otsib juba aastaid järgmist tehnoloogiarevolutsiooni. Neli aastat Miamis elanud Siilatsi mitmetahuline ning kirev era- ja tööelu rullus lahti Roald Johannsoni saates «Roaldi retked». Samuti tuli jutuks kurikuulus Bahama muusikafestival Fyre, mille korraldusmeeskonda kuulus esialgu ka Siilats.

Eesti ärimees Keith Siilats suundus juba kümnendas klassis Inglismaale õppima, lõpetas seal Cambridge'i ülikooli ja jõudis lõpuks Ameerikas. Ta karjäär sai tuule tiibadesse New Yorgis, kus Siilats töötas portfellihalduri ning investeerimise tarkvara konsultandina.

Siis õppis ta ka Stanfordi ülikoolis Californias, sest tal oli alati olnud mõte luua oma idufirma. «Pangas lipsu kandmine iga päev oli selline vahepealne etapp, et teenida raha, kapitali ja kogemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles