NÄDALAPROGNOOS Fookus tuleb tagasi isiklikule elule: nädalalõpp äratab kirgi, kuid kerge on luua illusioone

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 12. september – 18. september 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Täiskuule järgnev nädal on seekord päris huvitav - enne reedet suuri täpseid aspekte planeetide vahel aset ei leia, mis tähendab, et inimestele on justkui antud aega, et integreerida endasse teemasid, mida täiskuu üles tõi. 

Nädalalõpu seisud võtavad aga fookusesse eelkõige isiklikud suhted ja vajadused ning võimaldavad ületada ühe illusiooni ja tuua tervendust.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval teeb Päike peenaspekti kvinkunksi Saturniga, mis viitab, et kohustused ja inimese tegelik tahe on omavahel ebakõlas. Tööle keskendumine võib olla selle võrra raskem. Kui teha seda, mis sinul oodatakse, siis justkui vead alt iseennast. Ent kui tegutsed südame järgi, vead alt teisi. Tuleb üritada mõlemaid pooli rahuldada ning lihtsalt arvestada, et tegu ongi kahe väga erineva suunaga, mis hetkel omavahel hästi ei suhestu, aga see veel muutub.

Neljapäevast jõuab ühe kraadi ulatusse taustal toimiv Saturni-Uraani kvadraat, mis oli üks 2021. aasta võtmeseise. Lohutuseks võib öelda, et päris täpseks see seis enam ei lähegi, kuid jääb nüüd alla kraadisesse ulatusse kuni 23. oktoobrini. Nimelt väljendab see kombinatsioon tugevaid pingeid ühiskonnas, kus uus ja vana omavahel ei klapi. Vabaduse ja võimaluste piiramine, pealesurutud eksperimendid, reeglite karmistumine, mäss - kõik see võib kerkida esile, kui need kaks planeeti omavahel konfliktis on. 

Reedel jõuab Veenus kvadraati Marsiga, mis toob esile inimeste ihad, soovid, tahtmised ja tungid. Ühelt poolt võib see energia olla päris särtsakas ja loov, kuna käivitab tundeelus palju protsesse, aga samas on sellesse kirjutatud sisse ka rahuldamatus ja rahulolematus. Mõned inimesed muutuvad selle mõjus agressiivsemaks, kuna nälg millegi järgi on suur, kuid miski justkui ei suuda seda päriselt rahuldada.

Intiimelus võib see olla tuline aeg, aga tuleb vaadata ette, et asjatult tüli kiskuma ei hakkaks. Samuti on väga oluline, et ei hakkaks oma partnerit süüdistama, kui mõni oma soov või vajadus on jäänud täitmata. Sel ajal on intriigid kerged tekkima. Sagedasemad on just meeste ja naiste vahelised pinged.

Reedel-laupäeval jõuab kohale ka Päikese opositsioon Neptuuniga, mis teeb pildi silme ees uduseks. See tähendab, et teisi inimesi ja olukordi on liigagi lihtne valesti mõista ja tõlgendada. Sellele seisule on omane, et kellegi või millegi kohta luuakse illusioon, millel on reaalsusega vähe pistmist.

Mõnel juhul toimub sel ajal ka ühe eelneva illusiooni kokkuvarisemine - kui keegi on seni elanud mingis vales või teadmatuses, võib aset leida valus ärkamine. 

Paratamatult on selle seisuga seotud mingisugune pettumine - kas iseendas (et ei osanud varem tõde näha) või kelleski teises. Kui nüüd tekivad uued suhted ja uued plaanid, tasub olla kohe mitmekordselt ettevaatlik ja anda aega vähemalt head paar nädalat (siis Merkuur läheb taas direktiivseks), enne kui nende suhtes mingi otsuse vastu võtad.

Ent neile, kes on oma elus päris heas kohas, tegelevad loominguga või mõne spirituaalse praktikaga, võib see aeg olla ka eriliselt inspireeriv. Nüüd on võimalik saada kontakti väga ebamaiste tunnete, visioonide ja unistustega. Tuleb lihtsalt teha vahet, mis on reaalne ja mis mitte. Kui oskad neid fantaasiaid ja tundeelamusi nautida sellena, mis need on, tuled igal juhul võitjana välja.

Laupäeval viibib veel Chiron kvinkunksis Veenusega - see südamehaav, see südamehaav. Mingi suhetega seotud olukord justkui ei toimi ja võib põhjustada valu. See on aspekti üks pool.

Ent selle seisuga kaasneb ka soov oma suhteid ja südant tervendada. On hea aeg hakata uurima ja küsima, mida sa tegelikult ise vajad ja soovid. Vaadatagi oma haavade sisse ja leida üles, et mis on see, mis sind aitaks ja mis sind täidaks. Millised on sinu eelistused? Kui suunad tähelepanu sellelt, mis ei toimi, sellele, mida sa ise soovid ja vajad, siis muudad mängu ning tuled ise oma keskmesse tagasi. Võid avastada, et su eelistused on muutunud.

Laupäeval-pühapäeval viibime ka Chironi-Marsi sekstiili mõjuväljas, mis aitab tuua tervendust probleemidele, mis on seotud füüsilise energia, motivatsiooni ja seksuaalsusega. Siin on seksuaalse tervenemise potentsiaal ning on võimalik ületada barjääre oma intiimelus.

Aga mitte ainult - see seis annab ka innustust iseennast rohkem käsile võtta, rohkem liikuda ja tegutseda. Nüüd võivad tulla selgelt esile need murekohad seoses füüsilise kehaga, mis vajavad rohkem tähelepanu. Kindlasti tuleks pöörata tähelepanu ka väikestele valudele ja ebamugavustele kehas, sest need tahavad millestki märku anda. Mida rohkem nendel päevadel oma keha tähele panna, seda rohkem sellest seisust kasu lõigata annab. 

Pühapäevaõhtul on juba tunda eesolevat Päikese trigooni Pluutoga ja Merkuuri opositsiooni Jupiteriga, mis lähevad täpseks esmaspäeval. See on jõustav energia, mis võimaldab tunnetada oma väge ning leida mistahes olukorrale positiivne perspektiiv. Sellega võivad kaasneda kiitused, komplimendid ning teatav läbimurde tunne. Pluuto garanteerib, et jalad maast päris lahti ei läheks, kuna see planeet on alati kontaktis mistahes olukorra tuumaga. Uus nädal algab võimekalt ja tugevalt!

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 07.52 - 14.40

Neljapäeval 15.58 - 23.16

Pühapäeval 00.51 - 11.00

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid, kohtumis ja kokkuleppeid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles