PALJASTAV APSAKAS Kostüüm vedas USA asepresidendi kasutütart moelaval alt

Elu24
Copy
USA asepresidendi Kamala Harrise kasutütar Ella Emhoff New Yorgi moenädalal.
USA asepresidendi Kamala Harrise kasutütar Ella Emhoff New Yorgi moenädalal. Foto: AP/Scanpix

USA asepresidendi Kamala Harrise kasutütar Ella Emhoff tegutseb modellina. 23-aastane neiu oli ka üks neist, kes New Yorgi moenädalal catwalk'il oma oskusi näitas. Kostüüm, mida Ella kandis, vedas aga noort neidu alt.

Alles augustis moeajakirjas Harper's Bazaar ikooniks tituleeritud Ella Emhoff on USA asepresidendi Kamala Harrise kasutütar. Neiu on modell, artist ja moedisainer.

Mais 23-aastaseks saanud Ella on ka üks modellidest, kes New Yorgi moenädalast osa võtab. Kuid laupäeval Prabal Gurungi moesõu ajal juhtus Ellal moelaval väike apsakas, kui tal seljas olnud kostüüm paljastas ühe tema rinna.

Ella isa on USA asepresidendi Kamala Harrise abikaasa Doug Emhoff (abielupaar koos Ellaga alumisel pildil), vahendab New York Post. Emhoffil on esimesest abielust lisaks Ellale ka poeg Cole. 

Esimest korda pälvis Ella tähelepanu 2021. aasta jaanuaris, kui tema kasuema Harris asepresidendi ametisse astus. Seda oma silmapaistva stiili poolest. Kuu hiljem sõlmis ta lepingu IMG modelliagentuuriga ning pärast seda on ta korduvalt moelavale astunud.

Hiljuti tegi Ella koostööd Briti luksusbrändiga Mulberry. «See on metsik,» kirjeldas Ella sellega kaasnenud tuntust. «Üles kasvades ei pidanud ma end stiilseks inimeseks, üldsegi mitte! Muidugi armastasin ja hoolisin moest väga,» tõdes Ella, kuid tunnistas, et pidanud ennast moekaks inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles