KAS OLED VALMIS? ⟩ «Ma näen su häält» stardib uue hooajaga

Elu24
Copy
Pühapäeval jõuab teleekraanidele uus hooaeg
Pühapäeval jõuab teleekraanidele uus hooaeg Foto: Ardo Kaljuvee

Kevadel esimest korda Eesti televaatajad pahviks löönud ja aasta parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «Ma näen su häält» tuleb uue hooajaga Kanal 2 ekraanile juba pühapäeval.

Avasaates astuvad lavale rahvusvahelise kaliibriga tundmatud, kelle seast asuvad teesklejaid välja sõeluma krapsakad õed Kihnust. Nõunikepaneelis on püsinõunikuna koha sisse võtnud komöödianäitleja Tõnis Niinemets, kes omasõnul suisa naudib, kui teda haneks tõmmatakse. Oma uut kolleegi iseloomustab näitleja Evelin Võigemast kui äärmiselt jutukat inimest, kellel on kõige kohta oma arvamus. «Oleme pidanud Tõnist ohjama, et ta laseks meil ka rääkida,» ütleb Võigemast. 

Sel hooajal jõuab kohe pärast põhisaadet Kanal 2 ekraanile jätkusaade «Ma nägin su häält», mille eesmärk on pakkuda televaatajale põhisaates kasutamata jäänud materjali – osaliste kommentaare ja intervjuusid, mis põhisaatesse ei mahtunud. 

Hooaja avasaates astuvad publiku ette seitse tundmatut: Maitsenautleja, Toidukuller, Filoloog, Elektroonik, Beyonce fänn, Rallikohtunik ja Rehepapp. Lauljate seast asuvad teesklejaid välja selekteerima õed Marju ja Nele, kes plaanivad võidu korral remontida kodu ja autot. Arvajatele jagavad taibukaid tähelepanekuid Grete Kuld, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin, Tõnis Niinemets ja külalsnõunik Daniel Levi Viinalass. 

«Ma näen su häält» uus ja põnevusest pakatav hooaeg on Kanal 2 ekraanil juba sel pühapäeval kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles