SÜDANTLÕHESTAV ⟩ Varalahkunud Austraalia juutuuberi viimane sõnum: tundub, et olen kogu oma õnne ära kasutanud

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Austraalia juutuuberil Sara Holmesil diagnoositi sel kevadel vähk. 31-aastane sisulooja suri pärast kõigest kuid kestnud võitlust haigusega septembri alguses. Enne surma jättis Sara oma fännidele südantlõhestava sõnumi.

Austraalia juutuuber Sara Holmes elas aastaid Lõuna-Koreas ja jagas ühismeedias oma sealseid kogemusi. Korea keelt kõneleval Saral, kes kasutas ühismeedias nime HojuSara, oli Youtube'is üle 340 000 jälgija ja paljud tema videod on kogunud miljoneid vaatamisi.

Veebruaris kihlus Sara kallima, korealase Hyuniga ning aprillis lendas paar Austraaliasse, mida juutuuber pandeemia tõttu aastaid külastada ei saanud, vahendab 7news.com.au.

Mõned päevad pärast Austraaliasse saabumist viidi Sara seljavalude tõttu haiglasse. Seal diagnoositi Saral leukeemia. Nädal hiljem alustas ta keemiaravi, kuid juunis leiti, et noore naise olukord on halvenenud. Vaatamata kuid kestnud võitlusele haigusega lahkus sisulooja siit ilmast 5. septembril.

Mõned päevad pärast Sara surma postitas tema kihlatu Youtube'i emotsionaalse video, kus ta lasi fännidele sisulooja viimast sõnumit.

«Kui te seda kuulete, siis armastan teid kõiki. Vaatan teid kõiki taevast. Te olete kõik mulle väga kallid,» sõnas Sara haiglas salvestatud helisõnumis. «Mu sõbrad, kui miski näeb ilus välja, siis mina tegin seda teile. Te peate seda meeles pidama, okei? Ma joonistan teile taevasse ilusaid asju.»

Oma viimases sõnumis rõhus Sara õnnele ja lahkusele. «Seega sööme kõik maitsvat lõunat, sõidame jalgrattaga. Ärme ole kurvad. Kanname värvikaid riideid, joome maitsvaid jooke. Joome bubble tea'd. Olge kõik üksteise vastu lahked.»

«Tahtsin lõpuni jõuda. Tahtsin teiega rohkem väärtuslikku aega veeta. Tahtsin teile kõigile sõnumi saata, kuid see tuli kiiremini, kui oskasin oodata,» viitas Sara sellele, et ta soovis viimast korda kaamera ette istuda.

«Mul on nii palju vedanud. Tundub, et olen kogu oma õnne ära kasutanud.»

Pisarates kihlatu tõdes pärast helisõnumi mängimist, et Sara tõepoolest elas õnnelikku ning suurepärast elu. «Kuna ta elas nii õnnelikult, kas inimesed taevas said kadedaks?» küsis Hyun kurvalt.

Ta lisas lõpetuseks: «Sara kannatas palju. See oli nii järsk. Ta venitas veidike ja siis lõpetas rahulikult liikumise.» Hyun ja Sara olid koos peaaegu neli aastat ning korealane on juutuuberi Instagrami teinud postitusi ka pärast naise surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles