VIDEOINTERVJUUD ⟩ Selgusid «Armastuse maleva» uue hooaja esimesed kaks nägusat noormeest!

Copy
Objektijuht Kermo Jürmann (esiplaanil) hoidis malevlasi ohjes, et romantika töötegemise üle liialt võimust ei võtaks.
Objektijuht Kermo Jürmann (esiplaanil) hoidis malevlasi ohjes, et romantika töötegemise üle liialt võimust ei võtaks. Foto: Ardo Kaljuvee

Eelmisel nädalal selgusid tõsieluseriaali «Armastuse malev» uue hooaja esimesed kaks särtsakat neidu Annika ja Marit. Nüüd on aeg tutvuda maleva esimeste noormeestega!

Saage tuttavaks! Teie ees on Kanal 2 tõsieluseriaali «Armastuse malev» esimesed noormehed!

Kermo

24-aastane Kermo on tudengilinnast Tartust pärit noormees. Viimased paar aastat on ta Eestist eemal olnud, sest elas ja töötas Saksamaal, kuid nüüd on ta taas Tartus paikseks jäänud. «Tegelen erinevate restaureerimis- ja puidutöödega. Vabal ajal õpin kitarri ja huvi pakub ka mototehnika,» räägib Kermo.

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Kermo
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Kermo Foto: Ardo Kaljuvee

Kermo avaldas Elu24-le antud intervjuus suure saladuse, mida mitte keegi tema kohta veel ei tea. Vaata videot!

Gabriel

26-aastane Gabriel on pärit väikesest Võrumaa linnast Antslast. Tööalaselt on ta pikalt tegelenud müügiga ning seetõttu peab end ka heaks suhtlejaks. «Vahel võin olla liiga otsekohene ja sellega inimeste tundeid riivata,» tunnistab Gabriel. Noormehe suurimaks kireks on autosport, millega ta on seotud olnud juba 16 aastat. Lisaks naudib ta head huumorit ja seltskonda.

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Gabriel
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Gabriel Foto: Ardo Kaljuvee

Gabriel avaldas Elu24-le antud intervjuus põhjuse, miks ta tõsielusaatesse läks, mis kogemused on temal armastuse ja ehitusega, ning tõestas, kui hea naljamees ta on. Vaata videot!

Kes on aga saate ülejäänud töökad vallalised? Järgmised kaks osalist saavad avalikuks juba järgmisel esmaspäeval, 19. septembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles