FOTO Väidetavalt parkimiseeskirju rikkunud Ühisteenuste autojuhile tehti ninanips

Elu24
Copy
Foto: Facebook

Tallinnas otsustas üks kodanik omaalgatuslikult AS Ühisteenuste autoga sõitnud  isikut trahvida. «Vot see on ninanips neile!» naljatati Facebooki kommentaariumis. 

Facebooki grupis jagas tallinlane fotosid AS Ühisteenuste autost, kes eiras kodaniku sõnul parkimiseeskirju. 

«Seal parkimistsoonis on vaja kell panna, ja kui ei pane, on 30 eurot trahv,» selgitas tallinlane Kadakal, Pöörise tänaval kehtivaid parkimisreegleid. «Ta tuli rikkujaid trahvima, aga rikub ise eeskirju,» tõreles ta. 

Kuigi üks nentis kommentaariumis, et tegu on kohaliku elanikuga, läks kõnealuste fotode all tõsiseks aruteluks. «Nad leiutavad parkimisreegleid, aga ise sülitavad nende peale,» nentis üks kommentaariumis. Nii mõnedki kirjutasid, et peaks hakkama AS Ühisteenuste autosid omaalgatuslikult trahvima. «Ega midagi, tuleb ise neid trahvima hakata,» jõudis üks kirjutada, kui postituse autor saatis mõned hetkel hiljem klõpsatud foto.

Kojamehe vahel ootas kõnealuse auto omanikku humoorikas üllatus. 

Nimelt oli keegi kirjutanud omaalgatuslikult paberile trahvi ja pistnud selle auto kojamehe vahele. «Parkimistrahv summas 9 999 999 999 999 eurot,» seisis paberitükil. «Vot see on ninanips neile!» naljatas üks seepeale kommentaariumis.

Elu24-le ütles postituse autor, et tema kirja ei kirjutanud, küll aga helistas ta väidetavalt AS Ühisteenustele. «Ütlesid kurjalt, et kui nad annavad meile parkimiskohad, siis nad saavad ise tasuta parkida,» on mees vastusest siiani jahmunud. 

Lisame AS Ühisteenuste kommentaari esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles