PAPARATSO Sokkide väel lennujaama tormanud supermodelli käitumine tekitab küsimusi

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Fännid on supermodelli Cara Delevingne'i pärast mures.
Fännid on supermodelli Cara Delevingne'i pärast mures. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Briti supermodell Cara Delevingne saabus esmaspäeval Los Angelese lennujaama ja jäi silma paparatsodele. 30-aastase Cara olek ja käitumine on aga pannud fännid muretsema: mis toimub!?

Cara Delevingne on tuntud kui modell ja näitleja, kuid ta on ka oma perele kuuluva kinnisvarafirma direktor. Elu24 vahendas selle aasta aprillis, et 94,5 miljoni naelane vara teeb Carast ühe kõige rikkama noore Suurbritannias.

Kuid rikkus ei tähenda probleemideta elu. Cara jäi esmaspäeval Los Angeleses silma paparatsodele, kes teda filmisid ja pildistasid.

Esmalt märgati Carat auto tagaistmel, istudes jalad aknast väljas. Kui autojuht supermodelliga Los Angeleses asuvasse lennujaama jõudis, astus Cara välja, kuid tegi seda ilma jalanõudeta.

Page Sixi andmetel pidi Cara jõudma räppar Jay-Z eralennukile, kuid oli jäänud kaks tundi hiljaks. Eralennukiga Cara aga õhku ei tõusnudki. Supermodell istus lennukis 45 minutit ja siis tuli pardalt maha, hakkas suitsetama ning kukutas mitu korda maha oma mobiiltelefoni, millega ta parasjagu rääkis.

Pole selge, miks Caral eralennukist lahkuda paluti, kuid pärast seda, kui tema seltskonnas olnud isik lennujaamatöötajaga rääkis, võeti lennukilt maha ka tema pagas. Pagas ning Cara läksid tagasi autosse ja põrutasid lennujaamast minema.

Supermodelli kummaline käitumine on tekitanud paljudes küsimusi ning fännid on naise pärast mures. «Palun kontrollige keegi, kuidas Caral läheb,» kirjutas üks neist ühismeedias. «Midagi on tõsiselt valesti, ma olen siiralt tema pärast mures. Loodan, et kõik saab korda,» lisas teine.

Seni ei ole Cara esindajad olukorda kommenteerinud.

See on viimase nädala jooksul juba teine kord, kui Cara oma fännid muretsema paneb. Möödunud nädalal kirjutati kõmumeedias, et supermodell tundus autoroolis hajevil, suitsetas ja tarbis mingit vedelikulaadset ainet, vahendab Mirror. 

Allika sõnul oli Cara veider olek põhjustatud sellest, et ta oli tulnud just tagasi kunstifestivalilt Burning Man. «Ta oli veetnud päevi kõrbes, ei söönud palju ja nägi sellepärast veidi väsinud välja, ta ei olnud end veel korda teinud.»

«Tema sõbrad on tema ja ta kummalise käitumise pärast veidike mures, aga teda ümbritsevad head sõbrad. Ta ei olnud üksinda ja teda toetatakse.»

Suure pidutsejahingega Cara on varem avaldanud, et vaatamata rahale on tema elus olnud probleeme. 2020. aastal hoiatas supermodell, et raha ei pruugi siiski õnne tagada. «Raha pole kõik. Ühel hetkel jõuad punkti, kui mõtled, oh, kus ma olen alles raha teeninud, aga olen ikka nii õnnetu ning üksik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles