ARMAS VIDEO Grete Griffini tütar tähistas pere keskel oma 3. sünnipäeva

Elu24
Copy

Ameerikas elava Eesti seitsmevõistleja Grete Griffini noorim tütar Gameya tähistas kolmapäeval oma kolmandat sünnipäeva. Grete jagas ühismeedias tähtsast päevast ka fotosid ja videoklippi.

Lapseootel Grete Griffini noorim tütar Gameya sai 7. septembril kolmeaastaseks. 

«Mu väike parim sõber, mu armas väike tüdrukuke, sa armastad nii tugevalt, et teised hakkavad iseennast armastama!!! Ära kunagi muutu!» kirjutas Grete oma tütre sünnipäeval Instagrami postituses.

Postitusega jagas Grete kahte pilti, kuid eraldi jagas eestlanna ühismeedias ka videoklippi Gameya sünnipäeva hommikust. Videoklipist on näha, et sünnipäevalapsele lauldi õnnitluslaulu ning Gameya sai ära puhuda kolm küünalt, mis olid pandud tassikoogikestega kaunistatud sinisele koogile.

Sünnipäeva puhul oli laual mitmeid kingikotte ning põrandal täispuhutud õhupallid.

Türilt pärit Grete on seitsmevõistleja, tema õde on Grit Šadeiko, kes on samuti Eesti seitsmevõistleja, aga ka 2011. aasta noorsoo Euroopa meister seitsmevõistluses.

2012. aastal läks Grete õppima USAsse ja tutvus seal oma tulevase abikaasa, endise Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III-ga.

Praegu kolmandat tütart ootav paar abiellus 2018. aastal ning nende peres kasvab Gameya kõrval 2017. aastal sündinud pisitütar Gloria. Robertil on tütar ka oma esimesest abielust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles