FOTOD JA VIDEO ⟩ Briti kuninganna Elizabeth II uutel fotodel on näha midagi, mis inimesed muretsema pani

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti kuninganna Elizabeth II 6. septembril 2022 Šotimaal Balmorali lossis, kus ta võttis vastu konservatiiv Liz Trussi, kelle kinnitas Briti uueks peaministriks. Foto tähelepanelikud vaatajad märkasid kuninganna käel sinist-lillakat laiku
Briti kuninganna Elizabeth II 6. septembril 2022 Šotimaal Balmorali lossis, kus ta võttis vastu konservatiiv Liz Trussi, kelle kinnitas Briti uueks peaministriks. Foto tähelepanelikud vaatajad märkasid kuninganna käel sinist-lillakat laiku Foto: EPA/Andrew Milligan / POOL/Scanpix

Briti kuninganna Elizabeth II võttis 6. septembril Šotimaal Balmorali lossis vastu konservatiiv Liz Trussi, kelle ta kinnitas Briti uueks peaministriks, ja palus tal moodustada valitsuse.

Kohtumisest avaldati fotod ja on näha, et kuninganna oli hea tervise juures ja naeratav, kui ta Trussile kätt andis. Ta kandis koduseid riideid: halli värvi kampsunit, siidpluusi ja šotiruudulist seelikut. Tal oli käes ka kepp, mida ta on kasutanud juba mitu kuud.

Üks detail tegi fotosid näinud inimesed aga murelikuks. Nimelt oli 96-aastase monarhi paremal käel näha tumedat lillakat laiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles