ÕNNE! ⟩ 50. sünnipäeva tähistav Mait Malmsten avaldas, mida ta juubeliaastalt enim ootab

Elu24
Copy
Mait Malmstein
Mait Malmstein Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

6. septembril tähistab sünnipäeva teatri- ja filminäitleja Mait Malmsten.

Telefonitoru haarates kostitas sünnipäevaline muheda naeruga. «Aitäh õnnitluste eest. Üsna rahulikult on see päev alanud,» nentis 50. sünnipäeva tähistav Mait Malmsten. «Mingit erilist tunnet ei ole,» lisas ta naerdes. «Täpselt samasugune nagu eile ja ilmselt ka homme.»

Rahulikult alanud päev lõppeb aga juubelietendusega. «Pärast seda on väikene koosviibimine,» nentis näitleja, öeldes, et suur sünnipäevapidaja ta ei ole, ent igal aastal on väike koosviibimine siiski peetud.

Mida Malmsten uuelt eluaastalt ootab? «Rahu,» ütles ta pärast pikka mõttepausi.

Mait Malmstein Eesti Draamateatris
Mait Malmstein Eesti Draamateatris Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Hiljuti avaldas Malmsten saates «Öökülalised», et plaanis juubeliks tegelikult Itaaliasse korvpalli vaatama sõita. «Eesti meeskond mängib seal Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Mõtlesin, et võiks sellise reisi teha, aga siis kuidagi erinevatel asjaoludel ei klappinud, aga mõte oli vähemalt selline.»

Pea 30 aastat draamateatris töötanud Malmsten on teinud ainuüksi seal enam kui 70 rolli. Lisaks lugematuid filmi- ja seriaalirolle. «Mulle siin meeldib, mul on siin olnud hea olla, olen saanud erinevat tööd teha siin ja selle kõrvalt on mul lastud teha erinevaid filme ja erinevaid teatriprojekte,» rääkis Malmsten draamateatris töötamisest.

Hendrik Toompere jr lavastus «Lehman Brothers». Paremalt Guido Kangur, Priit Võigemast ja Mait Malmsten.
Hendrik Toompere jr lavastus «Lehman Brothers». Paremalt Guido Kangur, Priit Võigemast ja Mait Malmsten. Foto: Heikki Leis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles