PÕLETAVAD TEEMAD JA PALJASTUSED «Kuuuurija» uus hooaeg asub lahti harutama Eesti inimeste murekohti

Elu24
Copy
31.08.2022, Tallinn. Elu24 ja «Kuuuurija» peatoimetaja, ajakirjanik Katrin Lust.
31.08.2022, Tallinn. Elu24 ja «Kuuuurija» peatoimetaja, ajakirjanik Katrin Lust. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kell 20.00 alustab «Kuuuurija» 14. hooaeg, mis toob ka sel sügisel Katrin Lusti juhtimisel Kanal 2 ekraanile sekkumist ja tähelepanu vajavad teravad teemad. Avasaates on õpetlik lugu kinnisvara soetamise ohtudest ning jahmatama panev elavalt matmine surmalaagris.

Juba täna alustab «Kuuuurija» 14. hooaeg, mis toob Katrin Lusti juhtimisel Kanal 2 ekraanile Eesti inimeste murekohad. Avasaates jõuab vaatajateni õpetlik lugu kinnisvara ostmise ohtudest ning jahmatav elavalt matmine surmalaagris.

Esimeses saates sõidab «Kuuuurija» Pärnumaale, kus üks noor pere ostis väidetavalt järelmaksuga maja. Kuus aastat hiljem teatas aga omanik, et maja nad endale ei saa ja nad on kõigest üürnikud. Perel ei jäänud üle muud, kui kolme tütrega kodust välja kolida ning alustada kõike nullist.

«Tänane saade on eelkõige hoiatav, sest tagasiulatuvalt enam midagi teha ei saa ja kolme lapsega perekond on lõplikult oma kodust ilma,» sõnab Lust. «Saate eesmärk on hoiatada, kuidas ei tohiks kodu kunagi osta.»

«Kuuuurija» 14. hooaja avaosa
«Kuuuurija» 14. hooaja avaosa Foto: «Kuuuurija»

Saate teises pooles võtab «Kuuuurija» ette midagi eriti hulljulget ja müstilist. «Selgeltnägijate tuleproovi» saate võitnud Anu Pahka korraldab eriskummalisi surmalaagreid, kus ta õpetab surma mitte kartma ja sellega sina peale saama. «Kuuuurija» reporter Aleksandra Jürman käis omal nahal järele proovimas, mis tunne on kirstus lebada ja end elavana maha matta lasta. See on ainulaadne kogemus, millega igaüks toime ei tuleks.

​«Kuuuurija» 14. hooaja avaosa
​«Kuuuurija» 14. hooaja avaosa Foto: «Kuuuurija»

«Kuuuurija» alustab Kanal 2-s täna kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles