FOTO Ameerikas on pudelisse villitud juba teine Metsatöllule pühendatud õlu

Elu24
Copy
Metsatöll Soomes 2021. a novembris.
Metsatöll Soomes 2021. a novembris. Foto: Toomas Rand

«See on meile väga suur kompliment, et teisel pool ookeani meie muusikat austatakse,» räägib Metsatöllu solist Markus Teeäär, teatades, et Ameerikas on pudelisse saadud juba teine Metsatöllule pühendatud õlu.

Pea aasta aega on möödas sellest, kui Ameerikas Washingtoni osariigis asuv väike pruulikoda Figurehead villis oma esimese Eesti bändile Metsatöll pühendatud õlle. Loe pikemalt siit:

VIDEO 〉 Metsatöllule loodi Ameerikas omanimeline õlu, millest eestlased võivad suu puhtaks pühkida

Tummine porter kannab nime Tarede Vaikuses, mis on bändi 2021. aasta mais avaldatud loo pealkiri.

«Tegelikult on see meile väga suur kompliment, et teisel pool ookeani meie muusikat austatakse ja meid igatsetakse. Õllepruulija küsis meilt pool aastat tagasi, kas tohib seda teha, muidugi andsime rohelise tule,» rääkis toona Elu24-le bändi solist Markus Teeäär, kes on südamest liigutatud.

Möödunud nädalal tuli aga välja juba teine Metsatöllule pühendatud õlu. Humalavesi kannab nime Jõud.

«JÕUD! Unistus saab teoks, kui meie emotsionaalsetel lauludel on oma õlu! Terviseks meie kuulajatele USA-s!» rõõmustas bänd Instagramis, jagades pruulija videot.

Elu24-le rääkis bändi solist Markus Teeäär, et see on seekordki väga suur kompliment. «Kui teisel pool ookeani on leitud meie lood ja nad austavad seda kunsti. Eesti on väga väike riik ja selline tähelepanu on väga meeldiv,» lisas ta.

Foto: Erakogu

Kuigi Metsatöllu liikmed ise veel õlut mekkida saanud ei ole, loodavad nad ühel päeval taas Ameerikas tuuritada. «Astume siis kindlasti Figureheadi pruulikojast läbi,» lubab bändi solist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles