Kanada missivõistluse finalist kukkus langevarjuga surnuks

Elu24
Copy
Sisulooja Tanya Pardazi.
Sisulooja Tanya Pardazi. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Kunagine võistluse Miss Teen Kanada finalist ja sisulooja Tanya Pardazi läks augusti lõpus esimest korda üksinda langevarjuhüpet sooritama. Kahjuks lõppes sportlik seiklus noore naise surmaga.

2017. aastal Miss Teen Kanada võistlusel finaali jõudnud Tanya Pardazi õppis ülikoolis psühholoogiat ning jagas sellel teemal videoid ka TikTokis. Seal oli Tanya kogunud juba ligi 112 000 fänni.

Lisaks sisuloomele ja õppimisele käis Tanya ka langevarjuhüppe koolitusel, vahendab Daily Mail. Augusti viimasel nädalavahetusel oli neiu esimene üksikhüpe, kuid kahjuks jäi see noore neiu viimaseks.

Laupäeva pärastlõunal, 27. augustil hüppas Tanya umbes 1,2 kilomeetri kõrgusel lendavast lennukist alla. Kahjuks tema langevari ei avanenud ja Tanya kukkus. Kuigi neiu viidi pärast kukkumist haiglasse, suri Tanya saadud vigastustesse.

Langevarjuhüpet korraldanud firma ütles pärast juhtunut, et Tanya avas langevarju liiga hilja ja sellel ei olnud aega täielikult avaneda.

Aga kursusel, millest Tanya hakkas sõbranna sõnul alles hiljuti osa võtma, kasutatakse ettevõtte kodulehe järgi langevarje, mis avanevad automaatselt. Väidetavalt oli Tanya enne üksikhüpet läbinud ühe kursuse, millest piisas hüppe sooritamiseks. Teisisõnu väidab ettevõte praegu vastupidist nende kodulehel olevale informatsioonile.

Politsei uurib juhtunut ning seda, mis põhjusel Tanya langevari ei avanenud.

«Tanyat huvitas kõik uus ja seikluslik. Elu oli tema jaoks liiga igav ja ta proovis alati uusi seiklusi. Ta tõepoolest elas täisväärtuslikku elu,» kirjeldas sõbranna Tanyat.

Teine sõbranna kirjeldas Tanyat järgmiselt: «Kõik, kes teda kohtasid, arvasid temast hästi. Kui teda nägime, teadsime, et meil ei hakka igav, sest ta ei lasknud oma lähedastele igavust ligi.»

@philosatea Replying to @bigbudyrequisjr this is not a point about who is better at what, it doesnt matter #philosophy #philosophytiktok ♬ The Perfect Girl - 「Incørrect」
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles