Kerdo Mölder kolis koos elukaaslase ja Diana Klasiga ühe katuse alla: ei ole midagi ebanormaalset selles, kui sõbrad elavad üheskoos!

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy

Nädalapäevad tagasi potsatas Elu24 postkasti vihje, et Kerdo Mölder ja tema elukaaslane Priidu on kolinud ühte Tallinna rahulikku piirkonda suurde majja koos Diana Klasi ja viimase emaga. Kerdo ohkab ja ütleb toimetusele, et arvab, et vihje saadeti kindlasti suhtumisega «ai, ma panen neile ära, kuradi värdjad!».

«Teavitan teid ühest kummalisest olukorrast, mis meie sõbrannade seas on liikvele läinud. Nimelt on Diana Klas kolinud suurde majja elama koos Kerdo Mölderi ja tema kaaslase Priidu Heinroosiga. Ema ka nendega koos elab seal. Huvitav küll, miks selline lüke?» küsib vihje saatja.

Tõepoolest – Kerdo, Priidu ja Diana on viimasel ajal justkui kokku liimitud ning rändavad mööda Lõuna-Euroopat ringi. Juulis külastati Itaaliat ja Prantsusmaad ning praegugi viibivad nad Itaalias Amalfi rannikul. «Reisisellide seiklused jätkuvad,» postitas Kerdo 2. septembril Instagrami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles