Filminäitlejal Jane Fondal diagnoositi vähk

Elu24
Copy
Jane Fonda
Jane Fonda Foto: RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix

84-aastane Jane Fonda teatas reedel, et tal on vähk ja ta läbib keemiaravi.

«Niisiis, mu kallid sõbrad, ma tahan jagada midagi isiklikku. Mul on diagnoositud mitte-Hodgkini lümfoom ja olen alustanud keemiaravi,» kirjutas 84-aastane legendaarne näitlejanna Instagramis.

Ta lisas, et tegemist on ravitava vähiga ning 80 protsenti patsientidest jääb ellu. Selle peale ujutasid fännid ja kuulsused kommentaariumi toetavate ja julgustavate sõnadega üle.

«Vahevalimised on tulemas ja need on väga olulised, nii et võite kindlad olla, et olen koos teiega, kui me oma kliimameistrite armeed kasvatame,» lisas naine.

Fonda nimetas vähki ka õpetajaks ja ütles, et pöörab tähelepanu õppetundidele, mida see talle annab. Haigus on näidanud talle ka kogukonna tähtsust.

Koomik Chelsea Handler kirjutas pildi all: «Armastan sind, Jane. Mõeldes sinule, alati.»

Modell Naomi Campbell lisas: «Aitäh, isegi sel raskel ajal jagate seda meiega. On väga oluline säilitada positiivset meelt! Ja sa teed seda, jumalanna! Minu mõtted ja palved on sinuga...»

2018. aasta alguses eemaldati Fonda huultelt vähkkasvaja. Staaril oli vähihirm ka 2010. aastal, kui tal eemaldati rutiinse kontrolli käigus rinnast väike kasvaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles