OOTAMATU LISA KINDLUSTUSE ARVEL ⟩ Toyota omanik: keegi ei küsinud, kas jõuan arve tasuda

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Pixabay

Aasta tagasi maksis Lõuna- Eestis elav perekond mitu korda väiksemat igakuist auto kindlustusmakset, kuid nüüd tõsteti teenuse hind ette teatamata lakke. «Maksan kõige väiksema auto eest kõige rohkem,» rääkis pereisa Elu24-le.  

Kõrged elektrihinnad ei tule enam kellelegi üllatuseks, kuid ootamatu lisa kindlustuse arvel tõi Toyota omanikule mure näole. «Keegi isegi ei küsinud, kas ma jõuan seda maksta,» lisas mees. Lõuna- Eestis elava pere iga päevases kasutuses on mitu Toyota Aurise autot, kus üks on võimsam kui teine ning just kõikide neljarattaliste kindlustused on pereisa sõlminud If kindlustusbüroos.  

Pereisa räägib Elu24-le, et on aastaid olnud If kindlustuse klient ning varasemalt pole probleeme tekkinud, kuid viimane arve pani teda õhku ahmima. Mees lisas, et teda polnud keegi teenuse hinnatõusust ja põhjusest teavitanud. «Kui ma Teile seda ütlen, siis te ei usu ise ka seda» naljatles pereisa. Ta lisas, et eelmisel aastal maksis ta selle sama autokindlustuse eest 48€ ja eelmine kuu oli arve suisa 90€ peale tõstetud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles