Eeva Esse: minu ootus sellele suvele oli märksa teistsugusem!

Raadio Elmar
Copy
Eeva Esse
Eeva Esse Foto: Konstantin Sednev

Eeva Esse vaatab suvele tagasi ja tõdeb - tahtsin puhkust, kuid sain hoopis küllaga tegutsemislusti. Suvi on pidude ja aiatööde aeg, lisaks jätkus ka ohtralt seikluseid. Millega siis armastatud saatejuht oma suvekuid sisustas? Muuhulgas avaldas ta naljaka vahejuhtumi, mis teda tänavu «Kuldvillaku» saate võttel jalust rabas! 

Saatejuht Eeva Esse rääkis raadio Elmar saates «See ei ole saladus», et tema suvi kujunes oodatust hoopis teistlaadi. «Kuigi mul on rohelised silmad, arvasin sinisilmselt, et küll mina hakkan nüüd puhkama. Viimane saade saab purki ja siis viskan näpud püsti ning jalad seinale,» muigas ta.

«Nüüd on suve algusest kolm kuud mööda läinud ja puhkusest pole haisugi olnud! Oli hästi intensiivne suvi. Pole küll otseselt tööd tehtud, kuid on olnud erakordselt palju ringi rabelemist ning möllamist. Olen abiks käinud erinevatel töödel ja suvi on teatavasti ka pidude aeg. Igast nurgast on kokku tulnud erinevaid tegemisi,» muigas Esse.

Esse on jõudnud eestlaste kodudesse tänu omanimelisele telesaatele, mis kutsub stuudiosse vastuolulisi arvamusliidreid. Noor ajakirjanik märkis, kui suur osa salvestatud materjalist jõuab lõpuks viimistletud saatesse. «Kui oled ise asja sees, siis ei oska tähele panna asju, mis oleks justkui normaalsusest väljaspool. Tänapäeval on päris raske leida asja, mis üllatama paneb,» märkis ta.

«Küll aga üllatas mind üks seik, mis leidis aset tänavu jaanuaris. Filmisime Kuldvillaku kevadhooaega. Siinkohal toon mängu ühe mõttelõnga seriaalist «How I Met Your Mother». Seal oli nali ühe situatsiooniga, mis kandis nime «The Naked Man». Ehk kui meesterahvas tahtis kohtingu järgselt naisterahvaga ööd veeta, siis ta läks õhtu arenedes enda või neiu korteris tualetti ja sealt välja tulles oli ta täiesti paljas. Tavaliselt pidi see lõppema sellega, et meesterahvas sai üllatuslikult seda, mida ta soovis. «Kuldvillaku» võtetel juhtus aga minuga üks väga veider situatsioon. Võttepäevad on meil intensiivsed, teeme tavaliselt mitu saadet korraga. Pausi ajal läksin vaid mulle mõeldud pisikesse lukustatud puhkeruumi ja mind ootas seal diivanil üks mees. Ta ei olnud küll paljas, kuid ma ei mõistnud tema ootust. Minul muidugi seostus kohe see sama seriaal antud vahejuhtumiga,» naeris Esse. 

«Tegelikult oli see mees aga järgmise «Kuldvillaku» saate mängija. Ta sai tiimi juhistest valesti aru ja oli läinud oma kolme erineva triiksärgiga minu puhketuppa. Ta arvas, et see on just see koht, kus ka tema võiks olla. Ma olin nii jalust rabatud ja ei mõistnud - kuidas selline moment üldse juhtuda sai!? Natuke kogusin ennast ja selgitasin talle siis rahulikult asjaolusid,» sõnas ta.

Saatejuht Esse tõi seoses «Kuldvillakuga» veel teisegi ootamatu kogemuse. «Tellisin täna takso, sest mul oli ühele kohtumisele väga kiire. Kui auto maja ette jõudis, märkasin, et juht venitab ja teeb imelikke manöövreid. Olin taksojuhi käitumisest natuke häiritud. Hüppasin siis taksosse, olles ise ärritunud olekus - ei saanud aru, mida ta viivitab nii pikalt ja juba sõitu ei alusta. Lõpuks viis ta mind lokatsiooni ikkagi kohale, tänasin teda ja ütlesin «Head aega». Tema küsis peale seda, kas «Kuldvillak» sügisel ikka jätkub. Nii mõistsin, et ei tasu ikka ärrituda igal pool. Võivad tulla ootamatud küsimused kohast, kust sa seda võibolla üldse ei oota,» muigas ta.

Ajakirjanik avaldas muuhulgas, et ta armastab üksi reisida ja seigelda. «Läksin ja veetsin mõne aja üksinda Tais. Ainus asi, mida ma lubasin oma partnerile ja vanematele, et kui väljas läheb õhtul pimedaks, siis üksinda ma tänavatel ei ole. Väga mõistlik soovitus muidugi. Jõudsin Bangkoki kohale, pool päeva magasin hotellis maha ja mõtlesin kell viis õhtul, et küll oleks lahe õhtust turgu külastada. Jõudsin bussiga päikeseloojangu paiku turule ja otsustasin seal ühe tiiru teha. See käik aga osutus oluliselt pikemaks,» rääkis Eeva Esse saates «See ei ole saladus».

Kuula SIIN edasi, milliseks kujunesid Eeva Esse Bangkoki öised seiklused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles