Juulis lapseootusest teatanud Kéa: kujutasin alati ette, et minust saab enese jaoks musterrase...

Elu24
Copy
Ketter Orav
Ketter Orav Foto: Madis Sinivee

Kare Kauksi tütar Ketter Orav, esinejanimega Kéa, jagab ühismeediasse tehtud avameelses postituses lapseootuse võlusid ja valusid.

Uudise lapseootusest tegi lauljatar ja juuksur Ketter Orav teatavaks juuli teises pooles, kui avaldas Instagramis, et tema pere saab peagi täiendust.

«Ei jõua ära oodata uue elu algust! See aasta on juba totaalselt täidetud armastusega... Kallis laps – nii-nii tänulik, et valisid meid! Me anname endast parima,» kirjutas naine oma Instagrami kontol, jagades armsat fotot kasvavast beebikõhust.

Nüüd kostitab lauljatar oma Instagrami fänne avameelse postitusega raseduse kulgemisest. «Kujutasin alati ette, et minust saab enese jaoks musterrase. Vean ennast trenni juba esimestel nädalatel ja toitun ka korralikult,» nentis Kéa.

Reealsus oli aga vastupidine. «Oksendasin iga päev paar korda kuni viienda kuu alguseni. Isu polnud... Sees püsisid vaevu ainult pirukad ja Coca-Cola, sain kohe aru, et mingeid kindlaid eesmärke ma enam enda jaoks ei sea ja võtan edaspidi päeva korraga,» tõdes ta Instagramis.

Hoolimata kõigest nentis Kéa, et on valmis seda raseduse algusaega uuesti kogema. «Nende pisikeste imede pärast,» lisas ta. «Elu läheb ikka iga päevaga aina põnevamaks.»

29-aastane Ketter, esinejanimega Kéa, sai tuntuks 2016. aastal, kui jõudis looga «Lonely Boy» Eesti Laulu finaali. 2021. aastal oli ta samal konkursil looga «Hypnotized» üks poolfinalistidest. Ketteri ema on tunnustatud laulja ja laulupedagoog Kare Kauks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles