USA meediaväljaanne: Anett Kontaveit viimaks murdus

Elu24
Copy
Eesti esireket Anett Kontaveit.
Eesti esireket Anett Kontaveit. Foto: AP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit astus USA lahtiste tennisemeistrivõistluste teises ringis vastu Serena Williamsile. Kohtumise kaotanud Kontaveit oli mängujärgsel pressikonverentsil emotsionaalne, meediaväljaandele New York Post jäi silma üks eriti raske hetk.

«Anett Kontaveit viimaks murdus,» kirjutati USA meediaväljaande New York Post artiklis, kus viidati Kontaveidi ja 23-kordse slämmitšempioni Serena Williamsi mängule järgnenud pressikonverentsile.

Pingelise mängu järel vastas Kontaveit pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele New York Posti sõnul lahkelt. Kuid kui Kontaveit kuulis pressiruumis emakeelset küsimust, eestlanna murdus. Just seda hetke USA meediaväljaanne ka esile tõstis. 

Eesti esireket Anett Kontaveit pressikonverentsil.
Eesti esireket Anett Kontaveit pressikonverentsil. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Kindlasti pole mul häbi Serenale kaotada, aga väga raske oli siinse publiku ja kõigega toime tulla. See oligi kõige raskem selle asja juures,» sõnas Kontaveit pisaratega võideldes. Lõpuks tõusis ta püsti ja lahkus.

New York Post kirjutab, et Twitteri põhjal võib arvata, et Kontaveit muutus emotsionaalseks pärast reporter Gunnar Leheste küsimust. «Vabandust. See ei olnud üldse mu eesmärk,» vabandas Leheste ühismeedias, viidates, et tema küsimuse peale kõndis Kontaveit pressikonverentsilt välja. «Ma lihtsalt tänasin teda ühe kõige võimsama mängu eest, mida üks eestlane läbi televisiooni kogeda saab.»

Kontaveidi emotsionaalne lahkumine pressikonverentsilt pole üllatav, kuid kindlasti ei ole see seotud vaid kaotusega. Oma viimastel tennisemeistrivõistlustel osalevale Williamsile elati staadioni tribüünidel terve aja innukalt kaasa, kuid Eesti esireket sellist toetust ei saanud.

6:7(4), 6:2, 2:6 kaotusmängust rääkides leidis Kontaveit, et ta tegi tegelikult üpriski korraliku partii. Pikemalt saad mängust lugeda SIIT.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles