Saate «Ma näen su häält» nõunikega liitub Tõnis Niinemets: mulle meeldib, kui mind haneks tõmmatakse!

Elu24
Copy
Saate «Ma näen su häält» nõunikud
Saate «Ma näen su häält» nõunikud Foto: Rauno Liivand

Populaarse telesaate «Ma näen su häält» nõunikepingil võtab uuel hooajal koha sisse Tõnis Niinemets.

Kevadel esimest korda Eesti televaatajad pahviks löönud ja aasta parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «Ma näen su häält» tuleb uue hooajaga Kanal 2 ekraanile juba sel kuul!

Saatejuht Piret Laose ja televaatajatele tuttavate nõunikega ühineb uuel hooajal komöödianäitleja Tõnis Niinemets.

«See on minu jaoks suur üllatus, et ma siin pundis olen, sest esimesel hooajal olin külalisnõunik just selles saates, mille võitis teeskleja,» sõnab Niinemets. Elukutseline ümberkehastuja ütleb, et talle suisa meeldib, kui teda haneks tõmmatakse, ning tal on selle vastu sportlik huvi.

Saate «Ma näen su häält» nõunikud
Saate «Ma näen su häält» nõunikud Foto: Pressifoto

Teesklejatel soovitab näitleja säilitada külma närvi, luua oma karakteri ülesehituse ja teha sellega eeltööd. «Telekaamera võib paratamatult ajada inimesed närviliseks ja ebakindlaks, kuid need nüansid võivad mõne rolli puhul isegi kasuks tulla. Loodan, et uued teesklejad oskavad esimese hooaja põhjal oma nipid paika panna,» lisab Niinemets.

Uue hooaja ettevalmistused on käimas täistuuridel ning saate salvestused toimuvad septembri ja oktoobri alguses.

Veel on võimalus saatesse kandideerida kõikidel andekatel teesklejatel, kes suudavad ehk arvajaid ja nõunikke ninapidi vedada ning võita seeläbi auhinnaraha 2022 eurot. Kõikidel soovijatel tuleb ennast kirja panna aadressil saatecasting@gmail.com.

Telemängu «Ma näen su häält» uus ja põnevusest pakatav hooaeg on Kanal 2 ekraanil juba 18. septembril ikka pühapäeviti kell 20.05!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles