SALADUSLOOR KERKIB ⟩ Uue «Armastuse maleva» esimesed kaks särtsakat neidu on selgunud!

Copy
«Armastuse malev» 2022
«Armastuse malev» 2022 Foto: Ardo Kaljuvee

Tõsieluseriaali «Armastuse malev» uus hooaeg alustab oktoobris. Teise hooaja malevlased murravad Koeru külje all 10 000 euro suuruse auhinnaraha nimel kaks nädalat rasket tööd ja sõlmivad suvekuumuses romantilisi suhteid. Elu24 tutvustab teile esmakordselt «Armastuse maleva» uue hooaja esimesi osalisi!

Saage tuttavaks! Teie ees on Kanal 2 tõsieluseriaali «Armastuse malev» esimesed osalejad!

Annika

24-aastane Annika on üles kasvanud maal, looduse ja loomade keskel. Sealt tuleb ka tema töökas ja innukas iseloom. Viljandimaalt pärit neiu on vägagi mitmekülgne. Lisaks modellindusele tegutseb Annika automaalrina. «Tööna teen ma automaalri töid, alustades metallitööst ja lõpetades värvimisega, ning hobina ehitan oma E36 kupeed, mis on kohe-kohe sõiduvalmis. Oma projekti juures ma üritan kõike ise teha nii palju, kui jõud üle käib, ning õppida töö käigus.»

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Annika
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Annika Foto: Ardo Kaljuvee

Annika avaldas Elu24-le antud intervjuus, miks ta «Armastuse maleva» saatesse läks, milline on tema unistuste kaaslane ja mis on tema jaoks suurimad ohumärgid meeste juures. Lisaks avalikustas Annika nii mõndagi võtteperioodi telgitagustest. Vaata videot!

Marit

Marit on 31-aastane juhiabi ja ripsmetehnik Tallinnast. Talle meeldib proovida uusi asju ja panna ennast proovile, olles samal ajal rõõmsameelne ja lõbus. «Olen seiklushimuline, mulle meeldib reisida ja ma ei ütle ära heast peost,» kirjeldab Marit end. Ka ehitamine ei ole Maritile võõras, sest viimasel ajal on ta näinud palju vaeva enda korteri tuunimisega.

«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Marit
«Armastuse maleva» teise hooaja osaline Marit Foto: Ardo Kaljuvee

«Armastuse maleva» kõige vanem osaline Marit avalikustas Elu24-le antud intervjuus, mis eesmärgiga tema tõsieluseriaali läks, milline mees teda jalust nõrgaks võtab ning kuidas on vallaliseelu teda kohelnud. Lisaks jagas Marit, mis on seni saate võtetel tema lemmikuks osutunud. Vaata videot!

​Kes on aga saate ülejäänud töökad vallalised? Järgmised kaks osalist saavad avalikuks juba järgmisel esmaspäeval, 12. septembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles